Δείτε όλες τις ανακοινώσεις για τη λειτουργία των σχολείων την Τρίτη 10 Ιανουαρίου στο νομό Κοζάνης



sxoleio-xioni

Από το Δήμο Βοΐου ανακοινώνεται ότι :

Με απόφαση του Δημάρχου Βοΐου, Δημητρίου Λαμπρόπουλου, την Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2017 τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και οι Δημοτικοί Παιδικοί Σταθμοί στο Δήμο Βοΐου δεν θα λειτουργήσουν λόγω ψύχους.

Κλειστά τα σχολεία αύριο στο Δήμο Σερβίων – Βελβεντού

Με απόφαση του Δημάρχου Σερβίων – Βελβεντού Αθανάσιου Κοσματόπουλου αύριο Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2017 λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών δεν θα λειτουργήσουν τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης καθώς και οι Δημοτικοί Παιδικοί Σταθμοί.

ΚΛΕΙΣΤΑ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ  ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ ΤΡΙΤΗ 10-1-2017   ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΟΡΔΑΙΑΣ

Με απόφαση του Δημάρχου Εορδαίας Σάββα Ζαμανίδη, για αύριο Τρίτη 10 Ιανουαρίου  2017 κλειστά θα παραμείνουν   τα Σχολεία όλων των βαθμίδων(πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης), καθώς και οι Δημοτικοί παιδικοί σταθμοί του Δήμου Εορδαίας,   λόγω  των συνεχιζόμενων  χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν στην περιοχή.

Κλειστά τα σχολεία του Δήμου Κοζάνης την Τρίτη 10/1

Mε απόφαση του Αναπληρωτή Δημάρχου Κοζάνης Γιώργου Βαλαή τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Κοζάνης , θα παραμείνουν κλειστά τη Δευτέρα 9 Ιανουαρίου και την Τρίτη 10 Ιανουαρίου λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν στην περιοχή.

Οι παιδικοί σταθμοί του Δήμου Κοζάνης και της Κοινωφελούς Επιχείρησης θα ξεκινήσουν τη λειτουργία τους μια ώρα αργότερα και συγκεκριμένα στις 8 π.μ..

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Δείτε όλες τις ανακοινώσεις για τη λειτουργία των σχολείων την Τρίτη 10 Ιανουαρίου στο νομό Κοζάνης

  1. Με τα ΤΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΤΙ????ΕΛΕΟΣ ΟΥΤΕ ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΑ ΚΟΙΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΓΩΣΑΝ!!!!! !!!!!!!!!!!ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ,ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ????ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΑ !!!!!!ΕΛΕΟΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.