Καταγγελία για «συνδικαλιστικές συμμορίες» από το Σωματείο Εργαζομένων στις Επιχειρήσεις Καρφούρ Μαρινόπουλος



gu8i7pluyflkfktdkfulΕνώ εδώ και αρκετό καιρό οι πέντε γνωστοί διαγραμμένοι από το Σωματείο μας για υφαρπαγή του μητρώου μελών και την κατάχρηση της περιουσίας του Παραρτήματος του Σωματείου μας στην Θεσσαλονίκη προσπαθούν να επιβληθούν συνδικαλιστικά σε εργαζόμενους της Βορείου Ελλάδος και όχι μόνο, μέσω ενός Σωματείου που ίδρυσαν, το οποίο άλλοτε φέρει τον τίτλο «Σωματείο Εργαζομένων στον Όμιλο Μαρινόπουλου Βορείου Ελλάδας» και άλλοτε παρουσιάζεται προβοκατόρικα με τον ίδιο τίτλο με το Σωματείο μας, «Σωματείο Εργαζομένων στις Επιχειρήσεις Καρφούρ Μαρινόπουλος» πλαστογραφώντας αυτό το μητρώο, παράλληλα βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη υφαρπαγή και άλλων μητρώων μελών μας από τα αρχεία διάφορων Εργατικών Κέντρων.

Τελευταία περίπτωση, σύμφωνα με ενημέρωση που είχαμε από το Εργατικό Κέντρο Αθήνας, είναι η εξαφάνιση του μητρώου των μελών μας και από τα δικά του αρχεία.
Είναι προφανές τέτοιου είδους ενέργειες που αποσκοπούν και πως κάποιοι ποδοπατούν κάθε έννοια συνδικαλιστικής δεοντολογίας αλλά και χρησιμοποιούν ακόμη και τα αυστηρώς προσωπικά δεδομένα των εργαζομένων προκειμένου να κερδοσκοπήσουν σε βάρος τους.

Καλούμε όλα τα Εργατικά Κέντρα και την Ο.Ι.Υ.Ε. να πάρουν όλα εκείνα τα αναγκαία μέτρα που είναι υποχρεωμένοι, προκειμένου να διασφαλίσουν τα προσωπικά δεδομένα των εργαζομένων αλλά και να κατονομάσουν και να στραφούν νομικά και συνδικαλιστικά ενάντια σε όποιες «συνδικαλιστικές συμμορίες», προβαίνουν σε τέτοιου είδους ενέργειες.

Δηλώνουμε ότι το Σωματείο μας είναι αυτό που συσπειρώνει και εκπροσωπεί ενιαία μέσα από τα 24 Παραρτήματά του σε όλη την Ελλάδα, για πάνω από 35 χρόνια, όλους τους εργαζόμενους στο Μαρινόπουλο και όποιο συνδικαλιστικό δευτεροβάθμιο όργανο δέχεται τέτοια συνδικαλιστικά μορφώματα στις γραμμές του ή καλύπτει τέτοιες πρακτικές θα είναι απόλυτα συνένοχο αλλά και υπόλογο απέναντι σε όλη την εργατική τάξη της χώρας .

Τέλος κάνουμε γνωστά τα 24 Παραρτήματά μας ανά την Ελλάδα που μέσω αυτών και μόνο, υπό την Κεντρική τους Διοίκηση, εκπροσωπούνται όλοι οι εργαζόμενοι στο Μαρινόπουλο:

Επτά (7) Παραρτήματα Βορείου Ελλάδας: Ν.Θεσσαλονίκης, Ν.Πιερίας, Ν.Ημαθίας, Ν.Κοζάνης, Ν.Ροδόπης, Ν.Ξάνθης, Ν.Φλώρινας.
Επτά (9) Παραρτήματα Θεσσαλίας, Ηπείρου, Ιονίων Νήσων: Ν.Λάρισας, Ν.Τρικάλων, Ν.Καρδίτσας, Ν.Μαγνησίας. Ν.Άρτας, Ν.Πρέβεζας, Ν.Θεσπρωτίας, Ν.Λευκάδας, Ν.Κέρκυρας.
Ένα (1) Παράρτημα Κεντρικής Ελλάδας: Ν.Φθιώτιδας,
Δύο (2) Παραρτήματα Πελοποννήσου: Ν. Αχαϊας, Ν. Μεσσηνίας
Πέντε (5) Παραρτήματα Κρήτης, Δωδεκανήσων, Κυκλάδων : Ν.Ηρακλείου, Ν.Χανίων, Ρόδου, Κω και Σύρου.

Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος Ο
Μαυράκης Ματθαίος

Γεν. Γραμματέας
Μπαρχαλαμάς Μιχαήλ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.