Κανονικά η παροχή θερμότητας της τηλεθέρμανσης στην Πτολεμαΐδα – «Συγνώμη» της ΔΕΤΗΠ στο καταναλωτικό κοινό



tilethermansi23423

Μετά την επαναλειτουργία της Μονάδας 3 του ΑΗΣ Καρδιάς το μεσημέρι (ώρα 13:00) και μετά την αναθέρμανση των δικτύων, κατά τις ώρες τις 20:00 ως τις 22:00, η Τηλεθέρμανση παρέχει θερμότητα κανονικά σε όλη την πόλη, από τρείς πηγές: από την Μονάδα 3 του ΑΗΣ/ΔΕΗ Καρδιάς, από τον Λέβητα Πετρελαίου της ΔΕΤΗΠ και από τους Εναποθηκευτές της ΔΕΤΗΠ.

Ευχαριστούμε το προσωπικό της ΔΕΗ για τις υπεράνθρωπες προσπάθειές του, ώστε να αποκατασταθούν κατά το δυνατόν συντομότερα οι βλάβες, έστω και της μιας από τις δύο μονάδες που παρέχουν τηλεθέρμανση.

Ζητούμε συγγνώμη από τους καταναλωτές μας για την ταλαιπωρία που υπέστησαν επι 16 ώρες, με ακραίες καιρικές συνθήκες.

Καταβάλουμε κάθε προσπάθεια, ώστε τα προβλήματα να περιοριστούν στο ελάχιστο δυνατό και το αγαθό της τηλεθέρμανσης να συνεχίσει να παρέχεται με επάρκεια, ασφάλεια και οικονομικότητα.

Από την Δ.Ε.ΤΗ.Π.

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Κανονικά η παροχή θερμότητας της τηλεθέρμανσης στην Πτολεμαΐδα – «Συγνώμη» της ΔΕΤΗΠ στο καταναλωτικό κοινό

  1. τωρα που ζητησατε συγνωμη λυθηκε το θεμα….σε ποιον τα πουλατε αυτα? με μειον 12 κ μειον 16 χαλασε παλιιιιιιι! το ρημαδι το συστημα αμα ειναι καθε φορα να συμβαινει αυτο στις μεγαλες παγωνιες πειτε το να ξερει ο κοσμος να παρει πισω τα λεφτα που εδωσε σαν εγγυηση να επιδιορθωσει το θεμα με λεβητες η οτι αλλο και να τελειωνουμε….αυτη η κοροιδια πρεπει να σταματησει. τι μας περασατε για εσκιμωους? μια ειναι η αληθεια η τηλεθερμανση δεν λειτουργησε ποτε επαρκως για την πτολεμαιδα οταν την χρειαστηκε τελος…τα υπολοιπα ειναι δικαιολογιες. ενα μπραβο στους κοζανιτες που παντα εχουν καλυτερες υποδομες σε ολα ….

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.