Ετήσιοι χοροί και κοπές πίτας από Συλλόγους και φορείς της Π.Ε. Κοζάνης – Δείτε αναλυτικά



77yhjtgdkydyktdky


Ο Σύνδεσμος Γουνοποιών –Γουνεμπόρων Σιάτιστας προσκαλεί τα μέλη και τους φίλους του στην Κοπή της Βασιλόπιτας, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 26/02/2017  και ώρα 11:00 π.μ. στο Ξενοδοχείο «Αρχοντικό» στη Σιάτιστα.


Ο σύλλογος  ΑμεΑ Π.Ε Κοζάνης το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2017 και ώρα 19.00  μ.μ  θα κόψει την Πρωτοχρονιάτικη Βασιλόπιτα του στην καφετέρια «NATURAL» που βρίσκεται στις εγκαταστάσεις του τέννις, τέρμα διοικητηρίου με γράμμου, οπού μπορούν να παραβρεθούν  τα μέλη και οι φίλοι του συλλόγου μας.


loyuflfkuyfukyfukk


Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Μεταξιωτών Κοζάνης, ενημερώνει τα μέλη του ότι την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2017 και ώρα 17:30 στην αίθουσα του Συλλόγου (Ζήση Γιαχνίκα 19, Κοζάνη) θα πραγματοποιηθεί η ετήσια Γενική Συνέλευση του Συλλόγου με θέματα ημερήσιας διάταξης τα παρακάτω:

1. Λογοδοσία Διοικητικού Συμβουλίου
2. Απολογισμός χρήσης έτους 2016
3. ΄Εγκριση πεπραγμένων
4. Ψήφιση προϋπολογισμού χρήσης του έτους 2017
5. Διάφορες προτάσεις

Μετά την λήξη των εργασιών της Γενικής Συνέλευσης  θα γίνει και η καθιερωμένη κοπή της πίτας του Συλλόγου.
Παρακαλούνται όλα τα μέλη και όσοι θέλουν να εγγραφούν στο Σύλλογο, να συμμετάσχουν στις εργασίες της Γενικής Συνέλευσης.


Η πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Κοζανιτών Θεσσαλονίκης «Ο Άγιος Νικόλαος» ευχόμαστε καλή χρονιά στα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου και τους προσκαλούμε στο ξενοδοχείο Mediterranean Palace Hotel (Σαλαμίνος 3, Θεσσαλονίκη) το Σάββατο, 11 Φεβρουαρίου 2017,  στις 8.00 το βράδυ, στην εορταστική εκδήλωση για την κοπή της βασιλόπιτας.

Σας περιμένουμε για να διασκεδάσουμε και να “καλωσορίσουμε” την καινούρια χρονιά με κέφι και χορό.

Δηλώσεις συμμετοχής στα τηλέφωνα 2310203965, 2310819416 και 6936176781


Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ κόβει την πρωτοχρονιάτικη πίτα το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου στις 6:00 μ.μ. στην αίθουσα του Νομαρχιακού Συμβουλίου στο κτίριο της Νομαρχίας Κοζάνης. Την εκδήλωση θα τιμήσουν με την παρουσία τους κεντρικά στελέχη που συγκροτούν την ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ.

Η Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Κοζάνης προσκαλεί τους προοδευτικούς και δημοκρατικούς πολίτες που θέλουν και πιστεύουν στον θετικό ρόλο της Κεντροαριστεράς στην πατρίδα μας.

Όλοι μαζί να μεγαλώσουμε ακόμα περισσότερο τα φτερά της Δημοκρατικής παράταξης, της παράταξης που
ΘΕΛΕΙ
ΞΕΡΕΙ
και ΜΠΟΡΕΙ

ΝΕ ΠΑΣΟΚ Κοζάνης


 

sdtsdtyjdstyjdtjytdsyjtyt


 

i8i7ytfd6rdu6u7yitr67y


Ο Πρόεδρος και η Διοίκηση του Περιφερειακού Τμήματος Δυτικής Μακεδονίας του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος σας προσκαλούν στην ετήσια εκδήλωση που διοργανώνουν για την κοπή της βασιλόπιτας στις 11 Φεβρουαρίου 2017, ημέρα Σάββατο  και ώρα 20:30 στην οικογενειακή ταβέρνα «Πλάτανος» (Πατσώνας – περιοχή Αγίου Δημητρίου) στην πόλη της Κοζάνης.


76l8iu7yrl8uedy6lk78ued7ke

H Δημοτική Κίνηση «Κοζάνη Τόπος να ζεις» σας προσκαλεί για ένα ευχάριστο βράδυ με συζήτηση, φαγητό, ποτό και ζωντανή μουσική το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2017 στις 20.30 στο Σιόποτο στην εκδήλωση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας (κάλλιο αργά παρά ποτέ)!

Σας περιμένουμε όλους για να περάσουμε όμορφα και να τα πούμε από κοντά…


Ο Πρόεδρος και τα Μέλη της Διοικούσας Επιτροπής του Περιφερειακού Παραρτήματος Δυτικής Μακεδονίας του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας (ΓΕΩΤ.Ε.Ε./Π.Δ.Μ.) προσκαλούν τους συναδέλφους Γεωτεχνικούς της Δυτικής Μακεδονίας και τους φίλους του Επιμελητηρίου, στην ετήσια εκδήλωση – κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2017 και ώρα 12:00 στο Ξενοδοχείο ΑΛΙΑΚΜΩΝ (ισόγεια αίθουσα) στην Κοζάνη.

Με τιμή
Ο Πρόεδρος της Δ.Ε.
ΓΕΩΤ.Ε.Ε./Π.Δ.Μ.
Θεόδωρος Σιόγκας


Ο ΧΟΡΕΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΟΝΤΙΩΝ ΑΝΤΑΜΩΜΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙ ΤΟΝ ΕΤΗΣΙΟ ΧΟΡΟ ΤΟΥ, ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 4 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2017 ΣΤΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΚΡΙΤΑΣ ΣΤΑ ΑΛΩΝΑΚΙΑ ΚΟΖΑΝΗΣ .
ΟΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΟΥΝ ΕΙΝΑΙ : ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΗΣ ΚΩΣΤΑΣ , ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΔΗΣ ΣΤΑΘΗΣ , ΠΟΥΤΑΚΙΔΗΣ ΚΩΣΤΑΣ , ΚΟΥΡΟΥΚΛΙΔΗΣ ΦΑΝΗΣ , ΙΩΑΚΕΙΜΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ,ΚΟΥΡΟΥΚΛΙΔΗΣ ΝΙΚΟΣ , ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ . ΑΣΛΑΝΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΙ ΕΥΘΥΜΙΑΔΗΣ ΠΑΥΛΟΣ .
ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ : 21:30 ΤΙΜΗ ΕΙΣΟΔΟΥ 5 ΕΥΡΩ

i567i65wi67i5e6i5we6u5w46uw5


 

O Ναυτικός  Όμιλος Κοζάνης  «Ο ΑΛΙΑΚΜΩΝ», προσκαλεί τα μέλη και τους φίλους του ομίλου,  στην εκδήλωση για την κοπή της Βασιλόπιτας του Ομίλου μας, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2017 και ώρα 12:00π.μ. στο αναψυκτήριο του Ναυτικού Ομίλου στη λίμνη Πολυφύτου, στη Νεράιδα.


Ο ΕΤΗΣΙΟΣ ΧΟΡΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ «Η ΚΟΖΙΑΝΗ»

Το Σάββατο της Μικρής Αποκριάς  18 Φεβρουαρίου 2017, στο οικογενειακό κέντρο «EVENT PLAZA» στα Πετρανά Κοζάνης, θα γίνει, παράλληλα με την διεξαγωγή του 1ου Σεμιναρίου Χορού και Λαογραφίας, ο ετήσιος χορός του Πολιτιστικού & Λαογραφικού Συλλόγου Κοζάνης «Η Κόζιανη».

Στο χορό θα γλεντήσουμε με την ορχήστρα παραδοσιακής μουσικής «Λόζιος και Ανακατωσιά» του Γιάννη Γρίβα, ενώ στο τραγούδι θα είναι ο Στέλλιος Παπαδήμoς.

Επίσης  θα είναι μαζί μας το Θρακιώτικο μουσικό σχήμα από τις Σέρρες «¨Ηδωνες», η κομπανία του Δημήτρη Ψαθά από την Νάουσα και το Ποντιακό σχήμα του Δημήτρη Βελισσάρη.

Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στον καλύτερο χορό της πόλης, στον χορό του συλλόγου «Κόζιανη», για ένα ξέφρενο Κοζανίτικο – Αποκριάτικο γλέντι και όχι μόνο. Να είστε όλοι εκεί.

Ώρα έναρξης 21.00 μ.μ

99jytrdsjtrstjstjh


24562457254766srajuwsrit5yie65t


 

Ο Πολιτιστικός Μορφωτικός Σύλλογος Αιανής Η ΠΡΟΟΔΟΣ και ο Σύλλογος Φίλων Μουσείου Αιανής σας προσκαλούν στην από κοινού ΚΟΠΗ  ΠΙΤΑΣ  το Σάββατο 4 – Φεβρουαρίου και ώρα 18:00 που θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα Συνεδριάσεων Πνευματικού Κέντρου Αιανής . Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την παρουσία σας .

Με εκτίμηση  
Δ.Σ. Π.Μ.Σ. Αιανής Η ΠΡΟΟΔΟΣ  – Δ.Σ.  Σύλλογος Φίλων Μουσείου


ΕΤΗΣΙΟΣ ΧΟΡΟΣ – ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ (ΠΙΝΓΚ – ΠΟΝΓΚ) ΚΟΖΑΝΗΣ

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, τα μέλη και οι φίλοι του Σ.Ε.Α. ΚΟΖΑΝΗΣ θα κόψουν την Πρωτοχρονιάτικη Βασιλόπιτα και θα διασκεδάσουν το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2017
στην φιλόξενη ταβέρνα «ΘΕΟΦΙΛΟΣ».

Για τους μικρούς αθλητές και αθλήτριες του συλλόγου θα διοργανωθεί εκδήλωση με κοπή βασιλόπιτας, διασκεδαστικά  παιχνίδια, μουσική και κεράσματα, την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2017, στην αίθουσα του συλλόγου και ώρα 7.00΄μ.μ.


 

ugtutdukdkytskyrsjtry


Το Δ.Σ. του παραρτήματος Κοζάνης της Ε. Μ. Ε. σας προσκαλεί την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2017 στις 9 το βράδυ στην Ταβέρνα Οινοποιόν, στην Κοζάνη (δίπλα στο Λαογραφικό Μουσείο).

Η κοπή της βασιλόπιτας είναι η αφορμή για να συναντηθούμε, να ανταλλάξουμε ευχές, να συζητήσουμε και να περάσουμε ευχάριστα.

Σας περιμένουμε όλους.


 Πρόσκληση στην κοπή πίτας του ΤΕΕ/ΤΔΜ την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου στο Ξενοδοχείο “Παντελίδης” στην Πτολεμαϊδα

Ο Πρόεδρος και τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας / Τμήματος Δυτικής Μακεδονίας σας προσκαλούν στην κοπή της βασιλόπιτας του τμήματος, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή  5 Φεβρουαρίου 2017 και ώρα 18:00 στο ξενοδοχείο Παντελίδης στην Πτολεμαϊδα (3ο χλμ. Πτολεμαΐδας-Φλώρινας, 2463053300).


7ktu7rol76er76e7e6Πρόσκληση στην κοπή πίτας των Αιμοδοτών

Η διοίκηση του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Κοζάνης «Γέφυρα Ζωής» καλεί τα μέλη και τους φίλους του στην καθιερωμένη κοπή της Βασιλόπιτας, τη Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2017 στις 21:00, στο Café Avantzo, Ανδρέα Παπανδέου 27, τηλ. 2461029520.

Μαζί μας και οι salsa ysueno, για salsa και όχι μόνο!

Είναι μία ευκαιρία να γνωριστούμε οι Εθελοντές, να κάνουμε ανασκόπηση της προηγούμενης χρονιάς, να συζητήσουμε το πλάνο δράσης για το νέο έτος και να διασκεδάσουμε.

Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα


Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κοζάνης  «Παύλος Μελάς» προσκαλεί τα μέλη και τους φίλους του στην κοπή πίτας. Το Σάββατο  4 Φεβρουαρίου 2017  στις   18:00  στο Μπλε Ελάφι καφέ-μπαρ (Παύλου μελά 42).


 

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Γονέων-Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αναπηρία Δ.  Μακεδονίας <ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ>  προσκαλεί τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου στην κοπή της βασιλόπιτας  που θα  πραγματοποιηθεί  την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2017  και ώρα 01:00 μ.μ. στην ταβέρνα Σιόποτο.

Τιμή 10 € το άτομο (περιλαμβάνει φαγητό και ποτό), ενώ για τα παιδιά του συλλόγου είναι ΔΩΡΕΑΝ.

Θα ακολουθήσει μουσικό πρόγραμμα με μουσικούς της περιοχής μας οι οποίοι προσφέρθηκαν εθελοντικά.


Λαογραφικός Όμιλος Κοζάνης ”Φίλοι της Παράδοσης”: Κοπή βασιλόπιτας αύριο Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου

Ο Λαογραφικός Όμιλος Κοζάνης ”Φίλοι της Παράδοσης” καλέι όλα του τα μέλη αύριο Τετάρτη και ώρα 20:00  να παρευρεθούν στην αίθουσα του συλλόγου για την ετήσια κοπή της βασιλόπιτας.


fukkuy6tyjtdyjrdstst


ettwesketetyukeyukryukoyu

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΟΝ ΕΤΗΣΙΟ ΧΟΡΟ ΤΟΥ ΜΟΥΣΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΤΟΥ ΜΟΥΣΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΕΙ ΣΤΟΝ ΕΤΗΣΙΟ ΧΟΡΟ ΤΟΥ, ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 04 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2017 ΚΑΙ ΩΡΑ 20:30 ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΠΙΣΙΝΑ ΤΟΥ HOTEL IOANNOU RESORT.

ΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΒΡΑΔΙΑΣ ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΟΥΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ !

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ


 

 

Το Παράρτημα Πτολεμαϊδας της Πανελλήνιας Ένωσης Αγωνιστών Εθνικής Αντίστασης – Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας και απογόνων σας καλεί στα γραφεία του (Βασιλίσσης Σοφίας και Πόντου) την Κυριακή 5 Φλεβάρη 2017 στις 11.30 π.μ. με αντικείμενο:
1) Κοπή της πίτας του 2017
2) Γενική Συνέλευση και Εκλογές


Ο Χριστιανικός και Φιλανθρωπικός Σύλλογος ΚΑΛΟΣ ΣΑΜΑΡΕΙΤΗΣ σας προσκαλεί στην κοπή της βασιλόπιτας του που θα γίνει την ΚΥΡΙΑΚΗ  5  ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2017 στις  6:00 μμ στην αίθουσα του Συλλόγου Σοφούλη 1

Θα ακολουθήσουν:
Ομιλία με θέμα «Οι καταβασίες της Υπαπαντής» από τον Αιδεσιμολογιώτατο Πρωτοπρεσβύτερο Ιερατικό Προϊστάμενο Μητροπολιτικού Ναού Αγ. Τριάδος Πτολεμαΐδας π. Ιωάννη Εσπερίδη

Συμμετέχει η χορωδία του Πολιτιστικού Συλλόγου Πτολεμαΐδας «Ο Σωτήρας»

Με τιμή
Το ΔΣ

Ο ΧΟΡΕΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΟΝΤΙΩΝ ΑΝΤΑΜΩΜΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙ ΤΟΝ ΕΤΗΣΙΟ ΧΟΡΟ ΤΟΥ, ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 4 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2017 ΣΤΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΚΡΙΤΑΣ ΣΤΑ ΑΛΩΝΑΚΙΑ ΚΟΖΑΝΗΣ .
ΟΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΟΥΝ ΕΙΝΑΙ : ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΗΣ ΚΩΣΤΑΣ , ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΔΗΣ ΣΤΑΘΗΣ , ΠΟΥΤΑΚΙΔΗΣ ΚΩΣΤΑΣ , ΚΟΥΡΟΥΚΛΙΔΗΣ ΦΑΝΗΣ , ΙΩΑΚΕΙΜΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ,ΚΟΥΡΟΥΚΛΙΔΗΣ ΝΙΚΟΣ , ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ . ΑΣΛΑΝΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΙ ΕΥΘΥΜΙΑΔΗΣ ΠΑΥΛΟΣ .
ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ : 21:30 ΤΙΜΗ ΕΙΣΟΔΟΥ 5 ΕΥΡΩ

o76io6i7fr7foo7r8o78r


Η Αγωνιστική Κίνηση Γυναικών Κοζάνης (μέλος της ΟΓΕ) σας προσκαλεί στην εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας, που διοργανώνει την Παρασκευή 3 Φλεβάρη και ώρα 6:30 το απόγευμα, στον παιδότοπο Μελί – Μελό. Στην πρόσκληση περιλαμβάνεται καφές και είσοδος των παιδιών στον παιδότοπο.


7li7t9878p67r86rr8of8o


6r7kue65ek7j5e56je6jk5

Ο σύλλογος φίλων εικαστικών τεχνών Εοραδαίας “Άρης Γαρουφαλλίδης” σας προσκαλεί στην ετήσια κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας, που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου , ώρα 19:00 μ.μ στo cafe Splendor.

Με εκτίμηση το Δ.Σ.

 


7j654z6u546546546546


sr56i7s5i57i65i67i


 

7tyudfkuydyktsdytsyjjsyt

Το Δ.Σ. του συλλόγου καλεί τους φίλους του ψαρέματος στην ετήσια Γενική Συνέλευση και κοπή πίτας για το 2017, Κυριακή 29 Ιανουαρίου και ώρα 6μμ στο καφέ Ηobby (Στεφανίδης).

Με χαρά σας περιμένουμε όλους!


ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΚΟΠΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ  ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΟΡΔΑΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΠΟΕ-ΟΤΑ

Την παραδοσιακή βασιλόπιτα θα κόψει το Σωματείο Εργαζομένων του Δήμου Εορδαίας στα πλαίσια εκδήλωσης , που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 27-1-2017 και ώρα 2 μ.μ. στο Ξενοδοχείο «ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ» της Πτολεμαϊδας .

Στην εκδήλωση θα παραστεί και ο νέος Πρόεδρος της ΠΟΕ-ΟΤΑ  Νικόλαος Τράκας.


 

16114427_1713646091994732_4299412911923630671_n

Ο Κυναθλητικός Όμιλος White Ghosts dog sports club σας προσκαλέι στην Κοπή της Πίτας 2017 που θα γίνει στο χώρο μας το Σάββατο 21 Ιανουαριου 2017!

Πλούσια δώρα θα δοθούν στους τυχαιρούς από τους χορηγούς μας και από τον Όμιλο!

Όλοι ευπρόσδεκτοι μέλη και μη , είσοδος ελεύθερη!


 

wryws5tui6yws5iujs5rtyidt7yΟ Σύλλογος Βοϊωτών Κοζάνης «Η Αγία Παρασκευή» σας προσκαλεί στον Ετήσιο Χορό του Συλλόγου, την Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2017 και ώρα 13:00 (μεσημέρι), στο οικ. Κέντρο «GARDEN HALL» στον Κρόκο Κοζάνης.

Θα διασκεδάσουμε με την παραδοσιακή ορχήστρα “ΧΑΛΚΙΝΗ ΠΑΝΔΑΙΣΙΑ”.

Κλαρίνο: Νίκος Σερέφας – Μάκης Γκατζιούρας

ΠΟΝΤΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Αδελφές ΧΡΙΣΤΙΝΑ & ΑΘΗΝΑ ΚΥΡΙΑΚΙΔΟΥ

Τιμή Εισόδου: 18 € με πλήρες μενού και απεριόριστο ποτό

Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα

το Δ. Σ.
του Συλλόγου


Ομιλία και Κοπή Βασιλόπιτας της Ιεράς Μητροπόλεως Σερβίων & Κοζάνης

Η Ιερά Μητρόπολις Σερβίων & Κοζάνης έχει την τιμή να Σας προσκαλέσει στην εκδήλωση που διοργανώνει για την κοπή της Βασιλόπιτας του Νέου Έτους 2017 την Δευτέρα 23η Ιανουαρίου 2017 και ώρα 5.00 μ.μ. στον Ιερό Ναό των Αγίων Κωνσταντίνου & Ελένης Κοζάνης.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει την ομιλία του Κου Δημητρίου Ιω. Νατσιού, Διδασκάλου και Θεολόγου, μέ θέμα: «Η Παιδεία του Γένους και η σημερινή εκπαίδευση». Ο κ. Δημ. Νατσιός είναι ευρύτερα γνωστός από την τηλεοπτική του εκπομπή «γράμματα σπουδάματα» στον σταθμό 4Ε.

Την εκδήλωση θα πλαισιώσει καλλιτεχνικά η Χορωδία του Ιερού Προσκυνηματικού Ναού των Αγίων Αναργύρων Κοζάνης.


Κοπή πίτας- Γενική Συνέλευση του Ν.Τ. της Ε.Ε.Τ.Ε.Μ. Κοζάνης – Γρεβενών, την Κυριακή 22 Ιανουαρίου

Το Περιφερειακό Τμήμα της Ε.Ε.Τ.Ε.Μ. Κοζάνης – Γρεβενών σας προσκαλεί στην εκδήλωση που διοργανώνει την Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2017 και ώρα 19:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Ξενοδοχείου <<Αλιάκμονας>> στην Κοζάνη.

-Κοπή Πίτας
-Διοικητικός – Οικονομικός Απολογισμός, Πρόγραμμα Δράσης
-Ενημέρωση από τον Πρόεδρο της ΚΔΕ κ. Δημήτρη Δημόπουλο


 

kytdkydkytdyjktdyjsjtysyj


 

lkjytdfyjkdyjtsjydsyjk


Πρόσκληση στην κοπή Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Κοζάνης

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Κοζάνης σας προσκαλεί την Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2017 και ώρα 6:00 μ.μ. για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Έλενα, Δημοκρατίας 47, στην αίθουσα εκδηλώσεων του 1ου ορόφου. Η είσοδος είναι ελεύθερη και καλούμε τα μέλη και τους φίλους των αγώνων αυτοκινήτου για καφέ και ποτό.

Θα χαρούμε να σας έχουμε όλους κοντά μας.

Με την ευκαιρία αυτή ανακοινώνουμε την διάθεση σε ηλεκτρονική μορφή μιας έκδοσης με συμβουλές οδήγησης για τη χειμερινή περίοδο που απευθύνεται σε κάθε οδηγό. Περιέχει πληροφορίες που θα πρέπει να γνωρίζει κάθε υπεύθυνος χρήστης του οδικού δικτύου και απευθύνεται κυρίως στους νέους οδηγούς που θέλουν σωστή πληροφόρηση.
Αυτή η έκδοση είναι μια ακόμα συμβολή του ΣΜΑΚ στον τομέα προώθησης της Οδικής Ασφάλειας και μπορείτε να το κατεβάσετε από την ιστοσελίδα  http://www.smakracing.gr

 


1dtkujdtgkjgtuy

2sfghsfhfghfg


sillogos_kozianiΤο Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2017 και ώρα 21.30 ο Πολιτιστικός & Λαογραφικός Σύλλογος «Η Κόζιανη» θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα στην οικογενειακή ταβέρνα « Ο Ζήνος », που βρίσκεται στην περιοχή του Ξενία Κοζάνης.

Στη συνέχεια θα ακολουθήσει γλέντι με δημοτικό και λαϊκό πρόγραμμα που έχει ετοιμαστεί από ανθρώπους του συλλόγου για αυτή την εκδήλωση.

Καλούνται όλοι οι φίλοι και τα μέλη του συλλόγου όπως τιμήσουν την εκδήλωση με την παρουσία τους.

Για κρατήσεις θέσεων μπορείτε να απευθύνεστε στο διοικητικό συμβούλιο ή στα τηλέφωνα 6946500966 (Γκανάτσιου Αλέξία), 6936270285 (Μητράκου Βίκυ).


Λαϊκή Ενότητα Εορδαίας: Κοπή βασιλόπιτας 2017

Σάββατο 7 Ιανουαρίου 6μμ καφέ Splendor.

Το 2017 βρίσκει τον κόσμο ολόκληρο μέσα σε βαθιά οικονομική και πολιτική κρίση, όξυνση των στρατιωτικών ανταγωνισμών και πολεμικές συγκρούσεις, γέννηση πολιτικών τεράτων και άνοδο της ακροδεξιάς.

Στην Ελλάδα βρισκόμαστε μεταξύ 3ου  και 4ου μνημονίου, ενώ μας κυβερνά ένα αντι­δη­μο­κρα­τι­κό κα­θε­στώς «έκτα­κτης ανά­γκης» υπό ιμπε­ρια­λι­στι­κή επιτήρηση . Για τα φτωχά λαϊκά στρώ­μα­τα συσ­σω­ρεύ­ο­νται τώρα και άλλοι κίν­δυ­νοι: η εμπλο­κή σε πο­λε­μι­κά παι­χνί­δια στην πε­ριο­χή, η καλ­λιέρ­γεια πιο επι­θε­τι­κών μορ­φών ρα­τσι­σμού και ισλα­μο­φο­βί­ας, η ενί­σχυ­ση της ακρο­δε­ξιάς και του νεοναζισμού (η υπόθεση με τον δολοφόνο –πρωτοπαλίκαρο του Σώρρα αποδεικνύει ότι η Χρυσή Αυγή δεν είναι ο μόνος ακροδεξιός χώρος που εκκολάπτει εγκληματικά στοιχεία με την ανοχή της κυβέρνησης και του κράτους).

Η κυ­βέρ­νη­ση Τσίπρα-ΑΝΕΛ και ο «εν ανα­μο­νή πρω­θυ­πουρ­γός» Κυ­ριά­κος Μη­τσο­τά­κης, ανταγωνίζονται για το ποιος θα κερδίσει την εύνοια των διεθνών αρπακτικών της αγοράς, για το ποιος θα υπογράψει πιο πρόθυμα τα μνημονιακά σκληρά μέτρα για την κοινωνική πλειοψηφία, για να «βγεί το πρόγραμμα»: το πρόγραμμα που θα «σώσει» τους μεγάλους κεφαλαιοκράτες από την κρίση (που οι ίδιοι δημιουργησαν) , πάνω στις πλάτες των εργαζομένων και της νεολαίας.

Ο Τσί­πρας προσπαθεί από τη μια να μην καταρρεύσει τελείως πολιτικά (ήδη καταρρέει η εκλογική επιρροή του) αλλά από την άλλη να διατηρήσει την εμπιστοσύνη των «δανειστών». Είναι μια πολιτική που αργά ή γρήγορα ανοίγει το δρόμο για τον Μητσοτάκη. Ο οποίος περιμένει να έρθει η σειρά του για να περάσει ακόμα περισσότερα μέτρα υπέρ του κεφαλαίου και κατά των φτωχών, και μάλιστα το δηλώνει –περίπου- ευθέως.

Σε τέ­τοιες συν­θή­κες, είναι και­ρός η ρι­ζο­σπα­στι­κή και αντι­κα­πι­τα­λι­στι­κή Αρι­στε­ρά να ανασυγκροτηθεί , να ενώσει τις δυνάμεις της και να αντεπιτεθεί. Η σύγκρουση με το ντόπιο κεφάλαιο, την ευρωζώνη και την ΕΕ είναι μονόδρομος, για να καταργήσουμε τα μνημόνια, για να ανατρέψουμε τη λιτότητα, για να ανοίξουμε θετικές προοπτικές για την κοινωνική πλειοψηφία. Ο αγώνας συνεχίζεται και πρέπει όλο και περισσότεροι και περισσότερες να στρατευτούμε ενεργά σε αυτή την κατεύθυνση.

Ως Λαϊκή Ενότητα Εορδαίας καλούμε τα μέλη και τους φίλους μας σε αυτή την κρίσιμη περίοδο, να συγκεντρωθούμε  πρώτη φορά για τη νέα χρονιά , να συζήτησουμε και να κόψουμε τη βασιλόπιτά μας το Σάββατο στις 6 μμ στo cafe Splendor.  Σας περιμένουμε.


Ετήσιος χορός του Α.Μ.Σ Κερασιάς την Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2017

Ο ΑΜΣ “ΕΛΙΜΕΙΑΚΟΣ” Κερασιάς σας προσκαλεί στον ετήσιο χορό του, την Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2017 και ώρα 20:30 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων “ΥΔΡΟΓΕΙΟΣ” στην Ροδιανή Κοζάνης.

Μαζί μας η ορχήστρα του Γιάννη Γρίβα.


15871344_387446981607901_1765352925_n

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.