Ετήσιοι χοροί και κοπές πίτας από Συλλόγους και φορείς της Π.Ε. Κοζάνης – Δείτε αναλυτικά

wryws5tui6yws5iujs5rtyidt7yΟ Σύλλογος Βοϊωτών Κοζάνης «Η Αγία Παρασκευή» σας προσκαλεί στον Ετήσιο Χορό του Συλλόγου, την Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2017 και ώρα 13:00 (μεσημέρι), στο οικ. Κέντρο «GARDEN HALL» στον Κρόκο Κοζάνης.

Θα διασκεδάσουμε με την παραδοσιακή ορχήστρα «ΧΑΛΚΙΝΗ ΠΑΝΔΑΙΣΙΑ».

Κλαρίνο: Νίκος Σερέφας – Μάκης Γκατζιούρας

ΠΟΝΤΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Αδελφές ΧΡΙΣΤΙΝΑ & ΑΘΗΝΑ ΚΥΡΙΑΚΙΔΟΥ

Τιμή Εισόδου: 18 € με πλήρες μενού και απεριόριστο ποτό

Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα

το Δ. Σ.
του Συλλόγου


 

16114427_1713646091994732_4299412911923630671_n

Ο Κυναθλητικός Όμιλος White Ghosts dog sports club σας προσκαλέι στην Κοπή της Πίτας 2017 που θα γίνει στο χώρο μας το Σάββατο 21 Ιανουαριου 2017!

Πλούσια δώρα θα δοθούν στους τυχαιρούς από τους χορηγούς μας και από τον Όμιλο!

Όλοι ευπρόσδεκτοι μέλη και μη , είσοδος ελεύθερη!


Ομιλία και Κοπή Βασιλόπιτας της Ιεράς Μητροπόλεως Σερβίων & Κοζάνης

Η Ιερά Μητρόπολις Σερβίων & Κοζάνης έχει την τιμή να Σας προσκαλέσει στην εκδήλωση που διοργανώνει για την κοπή της Βασιλόπιτας του Νέου Έτους 2017 την Δευτέρα 23η Ιανουαρίου 2017 και ώρα 5.00 μ.μ. στον Ιερό Ναό των Αγίων Κωνσταντίνου & Ελένης Κοζάνης.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει την ομιλία του Κου Δημητρίου Ιω. Νατσιού, Διδασκάλου και Θεολόγου, μέ θέμα: «Η Παιδεία του Γένους και η σημερινή εκπαίδευση». Ο κ. Δημ. Νατσιός είναι ευρύτερα γνωστός από την τηλεοπτική του εκπομπή «γράμματα σπουδάματα» στον σταθμό 4Ε.

Την εκδήλωση θα πλαισιώσει καλλιτεχνικά η Χορωδία του Ιερού Προσκυνηματικού Ναού των Αγίων Αναργύρων Κοζάνης.


Κοπή πίτας- Γενική Συνέλευση του Ν.Τ. της Ε.Ε.Τ.Ε.Μ. Κοζάνης – Γρεβενών, την Κυριακή 22 Ιανουαρίου

Το Περιφερειακό Τμήμα της Ε.Ε.Τ.Ε.Μ. Κοζάνης – Γρεβενών σας προσκαλεί στην εκδήλωση που διοργανώνει την Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2017 και ώρα 19:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Ξενοδοχείου <<Αλιάκμονας>> στην Κοζάνη.

-Κοπή Πίτας
-Διοικητικός – Οικονομικός Απολογισμός, Πρόγραμμα Δράσης
-Ενημέρωση από τον Πρόεδρο της ΚΔΕ κ. Δημήτρη Δημόπουλο


 

kytdkydkytdyjktdyjsjtysyj


 

lkjytdfyjkdyjtsjydsyjk


Πρόσκληση στην κοπή Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Κοζάνης

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Κοζάνης σας προσκαλεί την Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2017 και ώρα 6:00 μ.μ. για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Έλενα, Δημοκρατίας 47, στην αίθουσα εκδηλώσεων του 1ου ορόφου. Η είσοδος είναι ελεύθερη και καλούμε τα μέλη και τους φίλους των αγώνων αυτοκινήτου για καφέ και ποτό.

Θα χαρούμε να σας έχουμε όλους κοντά μας.

Με την ευκαιρία αυτή ανακοινώνουμε την διάθεση σε ηλεκτρονική μορφή μιας έκδοσης με συμβουλές οδήγησης για τη χειμερινή περίοδο που απευθύνεται σε κάθε οδηγό. Περιέχει πληροφορίες που θα πρέπει να γνωρίζει κάθε υπεύθυνος χρήστης του οδικού δικτύου και απευθύνεται κυρίως στους νέους οδηγούς που θέλουν σωστή πληροφόρηση.
Αυτή η έκδοση είναι μια ακόμα συμβολή του ΣΜΑΚ στον τομέα προώθησης της Οδικής Ασφάλειας και μπορείτε να το κατεβάσετε από την ιστοσελίδα  http://www.smakracing.gr

 


1dtkujdtgkjgtuy

2sfghsfhfghfg


sillogos_kozianiΤο Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2017 και ώρα 21.30 ο Πολιτιστικός & Λαογραφικός Σύλλογος «Η Κόζιανη» θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα στην οικογενειακή ταβέρνα « Ο Ζήνος », που βρίσκεται στην περιοχή του Ξενία Κοζάνης.

Στη συνέχεια θα ακολουθήσει γλέντι με δημοτικό και λαϊκό πρόγραμμα που έχει ετοιμαστεί από ανθρώπους του συλλόγου για αυτή την εκδήλωση.

Καλούνται όλοι οι φίλοι και τα μέλη του συλλόγου όπως τιμήσουν την εκδήλωση με την παρουσία τους.

Για κρατήσεις θέσεων μπορείτε να απευθύνεστε στο διοικητικό συμβούλιο ή στα τηλέφωνα 6946500966 (Γκανάτσιου Αλέξία), 6936270285 (Μητράκου Βίκυ).


Λαϊκή Ενότητα Εορδαίας: Κοπή βασιλόπιτας 2017

Σάββατο 7 Ιανουαρίου 6μμ καφέ Splendor.

Το 2017 βρίσκει τον κόσμο ολόκληρο μέσα σε βαθιά οικονομική και πολιτική κρίση, όξυνση των στρατιωτικών ανταγωνισμών και πολεμικές συγκρούσεις, γέννηση πολιτικών τεράτων και άνοδο της ακροδεξιάς.

Στην Ελλάδα βρισκόμαστε μεταξύ 3ου  και 4ου μνημονίου, ενώ μας κυβερνά ένα αντι­δη­μο­κρα­τι­κό κα­θε­στώς «έκτα­κτης ανά­γκης» υπό ιμπε­ρια­λι­στι­κή επιτήρηση . Για τα φτωχά λαϊκά στρώ­μα­τα συσ­σω­ρεύ­ο­νται τώρα και άλλοι κίν­δυ­νοι: η εμπλο­κή σε πο­λε­μι­κά παι­χνί­δια στην πε­ριο­χή, η καλ­λιέρ­γεια πιο επι­θε­τι­κών μορ­φών ρα­τσι­σμού και ισλα­μο­φο­βί­ας, η ενί­σχυ­ση της ακρο­δε­ξιάς και του νεοναζισμού (η υπόθεση με τον δολοφόνο –πρωτοπαλίκαρο του Σώρρα αποδεικνύει ότι η Χρυσή Αυγή δεν είναι ο μόνος ακροδεξιός χώρος που εκκολάπτει εγκληματικά στοιχεία με την ανοχή της κυβέρνησης και του κράτους).

Η κυ­βέρ­νη­ση Τσίπρα-ΑΝΕΛ και ο «εν ανα­μο­νή πρω­θυ­πουρ­γός» Κυ­ριά­κος Μη­τσο­τά­κης, ανταγωνίζονται για το ποιος θα κερδίσει την εύνοια των διεθνών αρπακτικών της αγοράς, για το ποιος θα υπογράψει πιο πρόθυμα τα μνημονιακά σκληρά μέτρα για την κοινωνική πλειοψηφία, για να «βγεί το πρόγραμμα»: το πρόγραμμα που θα «σώσει» τους μεγάλους κεφαλαιοκράτες από την κρίση (που οι ίδιοι δημιουργησαν) , πάνω στις πλάτες των εργαζομένων και της νεολαίας.

Ο Τσί­πρας προσπαθεί από τη μια να μην καταρρεύσει τελείως πολιτικά (ήδη καταρρέει η εκλογική επιρροή του) αλλά από την άλλη να διατηρήσει την εμπιστοσύνη των «δανειστών». Είναι μια πολιτική που αργά ή γρήγορα ανοίγει το δρόμο για τον Μητσοτάκη. Ο οποίος περιμένει να έρθει η σειρά του για να περάσει ακόμα περισσότερα μέτρα υπέρ του κεφαλαίου και κατά των φτωχών, και μάλιστα το δηλώνει –περίπου- ευθέως.

Σε τέ­τοιες συν­θή­κες, είναι και­ρός η ρι­ζο­σπα­στι­κή και αντι­κα­πι­τα­λι­στι­κή Αρι­στε­ρά να ανασυγκροτηθεί , να ενώσει τις δυνάμεις της και να αντεπιτεθεί. Η σύγκρουση με το ντόπιο κεφάλαιο, την ευρωζώνη και την ΕΕ είναι μονόδρομος, για να καταργήσουμε τα μνημόνια, για να ανατρέψουμε τη λιτότητα, για να ανοίξουμε θετικές προοπτικές για την κοινωνική πλειοψηφία. Ο αγώνας συνεχίζεται και πρέπει όλο και περισσότεροι και περισσότερες να στρατευτούμε ενεργά σε αυτή την κατεύθυνση.

Ως Λαϊκή Ενότητα Εορδαίας καλούμε τα μέλη και τους φίλους μας σε αυτή την κρίσιμη περίοδο, να συγκεντρωθούμε  πρώτη φορά για τη νέα χρονιά , να συζήτησουμε και να κόψουμε τη βασιλόπιτά μας το Σάββατο στις 6 μμ στo cafe Splendor.  Σας περιμένουμε.


Ετήσιος χορός του Α.Μ.Σ Κερασιάς την Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2017

Ο ΑΜΣ «ΕΛΙΜΕΙΑΚΟΣ» Κερασιάς σας προσκαλεί στον ετήσιο χορό του, την Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2017 και ώρα 20:30 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων «ΥΔΡΟΓΕΙΟΣ» στην Ροδιανή Κοζάνης.

Μαζί μας η ορχήστρα του Γιάννη Γρίβα.


15871344_387446981607901_1765352925_n

Κοινοποιήστε
Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Email this to someonePrint this page

Σχολιάστε