Ο Εμπορικός Σύλλογος Πτολεμαΐδας – Εορδαίας για τις χειμερινές εκπτώσεις



emporikos_sillogos_ptolemaidasΟ Εμπορικός Σύλλογος Πτολεμαΐδας – Εορδαίας σας ενημερώνει ότι από Δευτέρα 9 Ιανουαρίου ξεκίνησαν οι χειμερινές εκπτώσεις και θα διαρκέσουν μέχρι την Τρίτη 28 Φεβρουαρίου στα εμπορικά καταστήματα καθώς και τη νέα υποχρέωση των εμπορικών καταστημάτων για αποδοχή μέσων πληρωμής με κάρτα.

Σύμφωνα με το νόμο τα καταστήματα μπορούν να ανοίξουν προαιρετικά την πρώτη Κυριακή κατά την έναρξη της χρονικής περιόδου των εκπτώσεων (Κυριακή 15 Ιανουαρίου).

Κατά τη διάρκεια των εκπτώσεων, εκτός από την αναγραφή της παλιάς και νέας μειωμένης τιμής των αγαθών και υπηρεσιών που πωλούνται με έκπτωση, επιτρέπεται και η αναγραφή και εμπορική προβολή ποσοστού έκπτωσης.

Ο τρόπος με τον οποίο υπολογίζεται και προβάλλεται η μειωμένη τιμή, πρέπει να ανταποκρίνεται στην αλήθεια και να μην είναι ανακριβή.

Υπάρχει μεγάλη ποσότητα και ποιότητα προϊόντων σε εξαιρετικές τιμές και αυτό θα το διαπιστώσουν οι καταναλωτές βγαίνοντας στους εμπορικούς δρόμους της πόλης.

Οι εκπτώσεις θα είναι μεγάλες διότι όλοι οι έμποροι αντιμετωπίζοντας τις σοβαρές οικονομικές δυσκολίες που λίγο πολύ όλοι γνωρίζουμε, θέλουν να ρευστοποιήσουν τα εμπορεύματα τους προκείμενου να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους.

Το Δ.Σ του Εμπορικού Συλλόγου εύχεται σε όλους τους συναδέλφους, καλή χρονιά και καλές δουλειές όλη τη περίοδο των χειμερινών εκπτώσεων του 2017.

Στηρίζουμε την τοπική αγορά, για να μείνει το Ευρώ στον τόπο μας!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.