Σέρβια Κοζάνης: Μόνιμο εκθετήριο Τοπικών Προϊόντων στο Τούρκικο σχολείο – Πρόσκληση προς τους Παραγωγούς



tourkiko_sxoleio_servion2354

Η Δημοτική Αρχή προχωρώντας στην υλοποίηση των δεσμεύσεων της και συνεχίζοντας την προσπάθεια ανάδειξης και προώθησης των εξαιρετικών τοπικών προϊόντων την ευρύτερης περιοχής θα λειτουργήσει στα Σέρβια, στους χώρους του ΄΄Τούρκικου΄΄ Σχολείου μόνιμη έκθεση τοπικών προϊόντων με δυνατότητα κυρίως διάθεσης αυτών των προϊόντων, σύναψης εμπορικών συναλλαγών και συμφωνιών, προς όφελος των παραγωγών της περιοχής.

Για το λόγο αυτό και προκειμένου να οργανωθεί ο χώρος με όσο το δυνατόν πιο κατάλληλο τρόπο, παρακαλούμε σαν πρώτο βήμα από τους τοπικούς παραγωγούς να ενημερωθούν για τις λεπτομέρειες αυτής της προσπάθειας καθώς και να δηλώσουν την καταρχήν διάθεση συμμετοχή τους σε αυτήν τη νέα και πρωτοποριακή προσπάθεια για τον τόπο μας.

Αφού εκτιμηθεί σε πρώτη φάση ο αριθμός των συμμετεχόντων, θα εξεταστεί ο τρόπος λειτουργίας του χώρου (μέρες-ώρες λειτουργίας, υποδομές κτλ) ενώ άμεσα θα ξεκινήσουν συναντήσεις για την καλύτερη δυνατή οργάνωση του όλου εγχειρήματος.

Ελπίζουμε αυτή η πρωτοποριακή κίνηση με βάση την ποιότητα των προϊόντων μας και τα πλεονεκτήματα της συγκεκριμένης κτιριακής υποδομής (χώροι και θέση) όπου θα στεγαστεί η έκθεση να βρει αρωγούς και υποστηρικτές και κυρίως να στεφθεί με επιτυχία για το καλό του τόπου και των παραγωγών του.

Πληροφορίες: 24643-50122
email: dimarxos@dservionvelventou.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.