Συνεχίζονται οι εγγραφές για τα εργαστήρια θεάτρου για παιδιά από το ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης



687i9647stykjtdskdukdyukydukdyuky

Οι εγγραφές για τα εργαστήρια θεάτρου για παιδιά του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κοζάνης συνεχίζονται!

Εδώ και 10 χρόνια, το Θεατρικό Παιχνίδι έχει σημαντική θέση στο καλλιτεχνικό πρόγραμμα του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κοζάνης. Απευθύνεται σε παιδιά 4-12 ετών, που χωρίζονται σε τμήματα ανάλογα με την ηλικία τους. Στα θεατρικα εργαστήρια του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κοζάνης τα παιδιά έρχονται σε επαφή με το Θεατρικό Παιχνίδι, τη Δραματοποίηση, τον Αυτοσχεδιασμό και όλες τις σύγχρονες μεθόδους της θεατρικής διδασκαλίας. Εξοικειώνονται με όλες τις τέχνες (μουσική, ζωγραφική, αρχιτεκτονική, χορός) που ανθίζουν στους κόλπους του θεάτρου. Ειδικά στο χώρου του θεάτρου η ομαδικότητα και συνεργατικότητα είναι ο μόνος τρόπος για τη σωστή εκπαίδευση προς τη δημιουργικότητα.

Το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Κοζάνης από τον Φεβρουάριο του 2016 διεύρυνε το πρόγραμμα των εκπαιδευτικών του δράσεων. Ταξιδεύουμε καθημερινά στα χωριά του Νόμου μας (Άγιος Δημήτριος-Ρυάκιο, Βελβεντό, Γαλατινή, Κρόκος, Λευκόβρυση, Λευκοπηγή, Μεταμόρφωση, Ξηρολίμνη, Πλατανόρεμα, Σέρβια, Σιάτιστα). Μέσα από τη συνεργασία που αναπτύχθηκε ανάμεσα στο ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κοζάνης και στους πολιτιστικούς συλλόγους και τις τοπικές κοινοτήτες καταφέραμε να δημιουργήσουμε είκοσι νέα περιφερειακά εργαστήρια θεάτρου.

Τα τμήματα χωρίζονται ηλικιακά. Για παιδιά απο 4 έως 12 ετών.

Πληροφορίες- Εγγραφές:

Στα γραφεία του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κοζάνης, στον ημιώροφο της Αίθουσας Τέχνης

Τηλ: 24610 – 24062 και 6988023739 | Ε-mail: dpt-koz@otenet.gr | http://dipethekozanis.gr | Facebook: facebook.com/dipethekozanis

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.