Ανακοίνωση της ΔΕΥΑΚ για οικονομική χρήση της τηλεθέρμανσης λόγω των βλαβών που υπάρχουν



dei_monada-xionia

Η Δ.Ε.Υ.Α.Κ. ενημερώνει τους καταναλωτές της τηλεθέρμανσης ότι από το απόγευμα της Κυριακής 22 Ιανουαρίου 2017, βγήκε εκτός λειτουργίας λόγω βλάβης η 5η Μονάδα του ΑΗΣ Αγίου Δημητρίου, απ΄ όπου λαμβάνει θερμική ενέργεια για τη λειτουργία του συστήματος. Η αποκατάσταση της βλάβης αναμένεται να ολοκληρωθεί μέχρι την Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2017.

Όπως είχαμε ενημερώσει με προηγούμενο δελτίο μας, εκτός λειτουργίας βρίσκεται αυτή την περίοδο και η 4η Μονάδα του ΑΗΣ Αγίου Δημητρίου, λόγω προγραμματισμένων εργασιών αναβάθμισης της. Έτσι για το διάστημα αυτών των δύο ημερών το σύστημα τηλεθέρμανσης θα λαμβάνει θερμική ενέργεια μόνο από την 3η Μονάδα.

Προκειμένου να καλύψουμε αυτό το έλλειμμα θερμικής ενέργειας και για να συνεχίσει το σύστημα να λειτουργεί απρόσκοπτα, θέσαμε ήδη σε πλήρη λειτουργική δυναμικότητα το εφεδρικό λεβητοστάσιο και τους εναποθηκευτές θερμικής ενέργειας.

Ελπίζουμε ότι το διάστημα αυτό δεν θα υπάρξουν προβλήματα. Σε περίπτωση όμως που παρουσιαστούν προβλήματα οι καταναλωτές μπορούν να επικοινωνούν με το τηλέφωνο 2461051555.

Παρακαλούμε για την κατανόηση όλων και συνιστούμε στους καταναλωτές μας να κάνουν όσο είναι δυνατόν πιο οικονομική χρήση της τηλεθέρμανσης, καθώς έτσι θα συμβάλουμε όλοι μαζί στην αποτελεσματική λειτουργία του συστήματος και την ελαχιστοποίηση του αριθμού των προβλημάτων που τυχόν θα παρουσιαστούν.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και τη συνεργασία σας.

Από τη ΔΕΥΑΚ

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Ανακοίνωση της ΔΕΥΑΚ για οικονομική χρήση της τηλεθέρμανσης λόγω των βλαβών που υπάρχουν

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.