Αναρτήθηκαν οι καταρτισμένοι και θεωρημένοι δασικοί χάρτες της Κοζάνης



kozani_apo_ailia

Αναρτήθηκαν στις 20 Ιανουαρίου οι καταρτισμένοι και θεωρημένοι δασικοί χάρτες της Κοζάνης.

Επισημαίνεται ότι για την ενημέρωση και την εξυπηρέτηση κάθε ενδιαφερόμενου έχουν συσταθεί Σημεία Υποστήριξης Ανάρτησης Δασικού Χάρτη (ΣΥΑΔΧ) σε όλες τις περιοχές των αναρτήσεων, κυρίως στις εγκαταστάσεις των τοπικών Δασικών Υπηρεσιών και έχουν στελεχωθεί με εξειδικευμένο προσωπικό.

Συνδυαστικά με τα ΣΥΑΔΧ τίθεται σε λειτουργία μια ιδιαίτερα φιλική εφαρμογή για την ψηφιακή υποβολή των αντιρρήσεων, η οποία στοχεύει στην οικονομικότερη και ορθολογικότερη και κυρίως, χωρίς ταλαιπωρία των πολιτών, υποβολή και διαχείριση των αντιρρήσεων.

Με τη συμπλήρωση της φόρμας αντιρρήσεων θα υπολογίζεται το τέλος που αντιστοιχεί και θα εκδίδεται το έντυπο πληρωμής του σε τράπεζα. Το τέλος αυτό ξεκινάει από τα 20 ευρώ για έκταση έως 100 τ.μ και αυξάνεται κλιμακωτά μέχρι τα 3.600 ευρώ για εκτάσεις άνω των 300 στρεμμάτων.

Η υποβολή των αντιρρήσεων ξεκινά δεκαπέντε (15) ημέρες από την ανάρτηση του δασικού χάρτη και διαρκεί για δύο (2) μήνες, με την πρόβλεψη των είκοσι (20) επιπλέον ημερών για τους μόνιμα κατοικούντες στην αλλοδαπή.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.