Δείτε τι θα γίνει με τη λειτουργία των σχολείων την Τετάρτη 18/1 στο νομό Κοζάνης – Όλες οι ανακοινώσεις

sxoleia_xionia2

ΜΙΑ ΩΡΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΝ KAI ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 18-1-2017 ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΗΣ ΕΟΡΔΑΙΑΣ
ΚΛΕΙΣΤΟ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΤΟ 8Ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ

Με απόφαση του Δημάρχου Εορδαίας Σάββα Ζαμανίδη και για την Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2017, κατά μία διδακτική ώρα αργότερα θα λειτουργήσουν τα Σχολεία όλων των βαθμίδων (πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης), λόγω της έντονης χιονόπτωσης και των συνεχιζόμενων δυσμενών καιρικών συνθηκών , πλην του 8ου Νηπιαγωγείου Πτολεμαϊδας, που θα παραμείνει κλειστό.

Από το Δήμο Βοΐου ανακοινώνεται ότι :

Με απόφαση του Δημάρχου Βοΐου, Δημητρίου Λαμπρόπουλου, τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στο Δήμο Βοΐου την Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2017 θα ανοίξουν μία διδακτική ώρα αργότερα. Οι Δημοτικοί Παιδικοί Σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά.

Δήμος Σερβίων – Βελβεντού: Η λειτουργία των σχολείων την Τετάρτη 18 Ιανουαρίου

Με απόφαση του Δημάρχου Σερβίων – Βελβεντού Αθανάσιου Κοσματόπουλου την Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2017 τα σχολεία θα λειτουργήσουν ως εξής:

Στις Δημοτικές Ενότητες Σερβίων και Βελβεντού τα μαθήματα στα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης θα ξεκινήσουν στις 9:15π.μ. ενώ κανονικά την προβλεπόμενη ώρα θα ανοίξουν και θα λειτουργήσουν οι Δημοτικοί Παιδικοί Σταθμοί.

Στις Δημοτικές Ενότητες Καμβουνίων και Λιβαδερού δεν θα λειτουργήσουν τόσο τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης όσο και οι Δημοτικοί Παιδικοί Σταθμοί. Επίσης δεν θα πραγματοποιηθούν τα δρομολόγια των λεωφορείων για τους μαθητές των συγκεκριμένων δημοτικών ενοτήτων.

Δήμος Κοζάνης:

Από τον Δήμο Κοζάνης δεν έχει βγει κάποια ανακοίνωση, που σημαίνει -μέχρι στιγμής- η λειτουργία των σχολικών μονάδων του Δήμου θα πραγματοποιηθεί κανονικά. Σε περίπτωση νεότερης ανακοίνωσης το πρωί της Τετάρτης, θα ενημερωθείτε άμεσα από εδώ.

Ν.Α. για το KOZANILIFE.GR

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Δείτε τι θα γίνει με τη λειτουργία των σχολείων την Τετάρτη 18/1 στο νομό Κοζάνης – Όλες οι ανακοινώσεις

Σχολιάστε