Workshop Κινηματογράφου στην Κοζάνη από το ΔΗΠΕΘΕ σε συνεργασία με την ομάδα NAIL



hratsarjsjtryistyiksjsrytΤο ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κοζάνης σε συνεργασία με την ομάδα NAIL πραγματοποιεί το πρώτο Workshop Κινηματογράφου στην Κοζάνη. Το workshop θα πραγματοποιηθεί από 5 έως 8 Ιανουαρίου 2017, με ανοιχτή συμμετοχή προς όλους. Κατά την διάρκεια του workshop, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν τις τεχνικές του αντάρτικου κινηματογράφου, να πάρουν μέρος στα γυρίσματα μέσα στην πόλη (ως ηθοποιοί και ως crew) και να δουν το αποτέλεσμα των δημιουργιών στο διαδίκτυο. Μέσα από το Workshop, θα αναδειχτούν οι κρυφές και μη γωνιές της πόλης της Κοζάνης, δίνοντας live ερμηνείες με κινηματογραφικό set τους δρόμους.

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ

Πέμπτη 5 Ιανουαρίου, 16:00 με 20:00

Παρασκευή 6 Ιανουαρίου, 16:00 με 20:00

Σάββατο 7 Ιανουαρίου, 10:00 με 16:00

και Κυριακή 8 Ιανουαρίου, 10:00 με 16:00

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: 20 ευρώ Οι θέσεις είναι περιορισμένες. Συμμετοχές έως 3/1/2017.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: seminaria.dipethekozanis@gmail.com και στο τηλέφωνο 6987991949.

Η ομάδα NAIL

Λίνα Φούντογλου

Η Λίνα Φούντογλου γεννήθηκε το 1989 στην Αθήνα. Είναι ηθοποιός, απόφοιτη το 2012, με υποτροφία από τη Δραματική Σχολή Αθηνών «Γ. Θεοδοσιάδη», και του τμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχει παίξει σε παραστάσεις για το Εθνικό Θέατρο, το Urbn Theatr, με ομάδες νέων καλλιτεχνών για Βρυσάκι, Θέατρο Επι Κολωνώ, Cartel ενώ συμμετέχει (2016-2017) στην παράσταση «Χορεύοντας στη Λούνασα» σε σκηνοθεσία Νικαίτης Κοντούρη για δύο ΔΗΠΕΘΕ (Κοζάνης κ’ Ιωαννίνων). Έχει ιδρύσει μαζί με τον σκηνοθέτη Αντώνη Morgan Κωνσταντουδάκη, την κινηματογραφική ομάδα NAIL, πραγματοποιώντας δεκάδες videos και μικρού μήκους ταινίες στο πλαίσιο του street art ενώ έχουν αναλάβει τη διοργάνωση του 1ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου Πειραιά, 2017. Έχει εκδώσει την ποιητική συλλογή «δημιουργικό μηδέν»(19 ποίηματα της Λίνας Φ. και 8 σχέδια της orgbalmaria) ενώ ασχολείται συστηματικά με την ποίηση και τον ελεύθερο τρόπο σκέψης και έκφρασης.

Αντώνης Morgan Κωνσταντουδάκης

Γεννήθηκε το 1982 στην Αθήνα. Είναι σκηνοθέτης, σεναριογράφος και δημιουργός από το 2014, έχοντας στο portfolio του πολλές και σημαντικές δουλειές. Συγκεκριμένα, έχει δημιουργήσει μία ταινία μεγάλου μήκους («Κελί» – κειμένου του ιδίου), τρεις ταινίες μικρού μήκους («Ακρόαση» – κειμένου του ιδίου, «Έψιλον» και «DER»), δύο πιλοτικά επεισόδια τηλεοπτικών σειρών («ID» – κειμένου του ιδίου και «Αγάπη Ρε»), ένα μουσικό video clip (του τραγουδιού «Έλα κοντά μου» του Παύλου Παυλίδη & B-Movies), ένα διαφημιστικό spot (για την Unesco Πειραιά και Νήσων), πέντε θεατρικά trailer για προώθηση θεατρικών παραστάσεων και είναι ιδρυτικό μέλος της κινηματογραφικής ομάδας NAIL – Hit n’ Run Productions (με δημιουργία 14ων video/παρεμβάσεων στην πόλη). Επίσης, έχει ανεβάσει την θεατρική παράσταση «About Milgram» της Λουκίας Ανάγνου. Επιπλέον, με την ομάδα NAIL διοργανώνει το 1ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Πειραιά. Πριν το 2014, υπήρξε οικονομολόγος, απόφοιτος Διοίκησης Επιχειρήσεων του ΤΕΙ Πειραιά (2004), με μεταπτυχιακό στην Ναυτιλία από το Πανεπιστήμιο Πειραιά (2006) και είναι υποψήφιος διδάκτορας στο University of Surrey, ενώ εργάστηκε ως Project Manager και υψηλό στέλεχος στον Τραπεζικό χώρο, επί 10 χρόνια (στις Τράπεζες Πειραιώς, Εμπορική και Alpha Bank).

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.