Προληπτική δράση Προγραμμάτων Βοήθεια στο Σπίτι του Δήμου Κοζάνης



q45q45hyq45yhq4w5hyw45

Η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Κοινωνικής Πρόνοιας και Μέριμνας του Δήμου Κοζάνης, μέσω του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι», διοργανώνει κύκλο ενημερωτικών συναντήσεων για ιατρικά θέματα. Σκοπός των συναντήσεων αυτών είναι η πληροφόρηση των δημοτών για τη συμπτωματολογία, τη διάγνωση και τη θεραπεία νόσων. Ο απώτερος στόχος της δράσης αφορά στη δυνατότητα των δημοτών να αναγνωρίζουν τα συμπτώματα των ασθενειών και εφόσον αυτές διαγνωσθούν, να ακολουθηθεί η προβλεπόμενη φαρμακευτική και διατροφική αγωγή.

Η δομή της Αιανής έχει ήδη ξεκινήσει τη δράση. Η παρουσίαση των θεμάτων γίνεται από την κ. Τσιγιάννη Σουλτάνα – Γενικό Ιατρό του Περιφερειακού Ιατρείου Αιανής.

Έχουν ήδη πραγματοποιηθεί με επιτυχία οι δύο πρώτες συναντήσεις στις Τοπικές Κοινότητες Αγίας Παρασκευής (24/11) και Χρωμίου (12/12), με θέμα «Αρτηριακή Υπέρταση».

Ο συγκεκριμένος κύκλος συναντήσεων θα συνεχιστεί και θα ολοκληρωθεί μέσα στον Ιανουάριο του 2017 και στις υπόλοιπες Τοπικές Κοινότητες της Δημοτικής Ενότητας Αιανής.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.