90 χρόνια ΠΑΟΚ: Νοσταλγώντας το Μέλλον – Η ξεχωριστή ταινία του Νίκου Τριανταφυλλίδη έρχεται και στην Κοζάνη



kkytdydjtyrsjtrsthrj

Εκεί που η συλλογική μνήμη συναντιέται με το αύριο

Ταξιδέψτε μέσα σε 90 λεπτά στα 90 χρόνια ιστορίας του ΠΑΟΚ με όχημα την ξεχωριστή ταινία του Νίκου Τριανταφυλλίδη. Μια ταινία που απέσπασε το βραβείο της Πανελλήνιας Ένωσης Κριτικών Κινηματογράφου στο 57ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης. Η ταινία από 8 Δεκεμβρίου μεταφέρεται τους κινηματογράφους.

Η 90λεπτη ταινία τεκμηρίωσης «90 χρόνια ΠΑΟΚ: Νοσταλγώντας το Μέλλον» δεν είναι μια απλή καταγραφή της ιστορίας της ομάδας, αλλά ένα ζωντανό φιλμικό ημερολόγιο που διατρέχει τους σημαντικούς σταθμούς της ομάδας σε συνάρτηση με τις ιστορικές εξελίξεις και τις κοινωνικές διαστάσεις. Πρόκειται για ένα ταξίδι μέσα στον χρόνο και στον τόπο, μία κινηματογραφική πραγματεία στην «ομάδα – ιδέα».

Στη διάρκεια των γυρισμάτων, τα οποία διήρκησαν πέντε μήνες, ο Νίκος Τριανταφυλλίδης επισκέφτηκε τους τόπους στους οποίους χτυπά δυνατά η καρδιά της ομάδας και απέσπασε συγκινητικές εξομολογήσεις από παλαίμαχους και νέους ποδοσφαιριστές, προπονητές, παράγοντες της ομάδας αλλά και πιστούς φίλους που τίμησαν και εξακολουθούν να τιμούν την «βαριά φανέλα».

Με την επίδειξη του αποκόμματος του εισιτηρίου του κινηματογράφου στα PAOK FC Official Stores (Γήπεδο Τούμπας & Αγ. Σοφία) θα υπάρχει μία έκπτωση 20% στις αγορές σας.

Ανάμεσα στις κινηματογραφικές αίθουσες όπου θα προβάλλεται – από 8 Δεκεμβρίου – είναι και αυτή του κινηματογράφου Ολύμπιον στην Κοζάνη.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:

Σκηνοθεσία: Νίκος Τριανταφυλλίδης
Διεύθυνση παραγωγής / Σκηνοθέτης second unit: Μαρίνα Δανέζη
Διευθυντής φωτογραφίας: Παντελής Μαντζάνας
Μοντάζ: Χρήστος Γάκης
Βοηθός σκηνοθέτη: Χρήστος Σαρρής
Πρωτότυπη μουσική: ALEX K – COSTAS C aka Digital Alkemist
Ήχος: Κώστας Κουτελιδάκης
Μίξη ήχου / Sound design: Δημήτρης Μυγιάκης
Έρευνα αρχειακού υλικού: Ηλιάνα Δανέζη, Βασίλης Κοσμόπουλος, Κώστας Πάλλης
Τίτλοι: Admine
Motion Graphics Design-VFX: Κωνσταντίνα Στεφανοπούλου
Εκτέλεση παραγωγής: Μαρίνα Δανέζη για την ΝΙΜΑ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΕΧΝΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, Δημήτρης Παπανδρέου για την Fairplay
Παραγωγή: ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.