Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας: Συναντήσεις για τον TAP και για τα προβλήματα στον πρωτογενή τομέα



klfudtkd7k76dk7d7k

Συνάντηση εργασίας με τους εκπροσώπους του TAP στη Δυτική Μακεδονία και της κατασκευάστριας κοινοπραξίας Bonatti J&P Αvax, Μιχάλη Γκοσλιόπουλο και Στέφανο Λαμπαδάρη, είχε το πρωί της Δευτέρας ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας.

Ο Θ. Καρυπίδης επιβεβαίωσε την πολλή καλή συνεργασία που υπάρχει σε ότι αφορά στο σχεδιασμό για την έναρξη των εργασιών στη Δυτική Μακεδονία που προγραμματίζεται για τον προσεχή Μάιο.

Στην ατζέντα της συνάντησης τέθηκαν ο τρόπος στελέχωσης των σχετικών δράσεων, η εταιρική κοινωνική ευθύνη, ενώ επισημάνθηκε ότι θα γίνουν ανάλογες διαβουλεύσεις με όλους τους φορείς, προκειμένου το έργο να φέρει τα αναμενόμενα οφέλη και συνέργειες.

Συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Αγροτικής Ανάπτυξης και του προέδρου της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης Δυτικής Μακεδονίας με τον Υφυπουργό Β. Κόκκαλη

Με τον Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Βασίλη Κόκκαλη συναντήθηκαν την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2016, ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης Θεόδωρος Θεοδώρου και ο Πρόεδρος της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης, περιφερειακός σύμβουλος, Γρηγόρης Γιαννόπουλος, στο πλαίσιο ευρείας σύσκεψης με αντικείμενο τα προβλήματα που αφορούν στον πρωτογενή τομέα στην Δυτική Μακεδονία, αλλά και τη λειτουργία της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης.

Την αναλυτική εικόνα που παρουσιάζει ο πρωτογενής τομέας στη Δυτική Μακεδονία (Γεωργία–Κτηνοτροφία) και τις πολιτικές που έχει δρομολογήσει η Περιφέρεια, παρουσίασε αναλυτικά ο Αντιπεριφερειάρχης Θεόδωρος Θεοδώρου, ενώ για τον σχεδιασμό και τη λειτουργία της Σύμπραξης τον υφυπουργό ενημέρωσε ο πρόεδρός της Γρηγόρης Γιαννόπουλος.

Από την πλευρά του ο κ. Κόκκαλης δήλωσε ικανοποιημένος από τις προσπάθειες που καταβάλλονται από τους θεσμούς, σε μία περίοδο κρίσης, ενώ τόνισε ότι το Υπουργείο είναι θετικό σε πολιτικές με αναπτυξιακά χαρακτηριστικά.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.