Ενδιαφέρουσες συμμετοχές στο 1ο Φεστιβάλ Γαστρονομίας 2016 «Βοίου Γεύσεις» στη Σιάτιστα



1luytdl7d67l6dsk765sdk7sdik

Συμμετοχή της Λέσχης Αρχιμαγείρων – Ζαχαροπλαστών Βορείου Ελλάδος στο 1ο Φεστιβάλ Γαστρονομίας 2016 «Βοίου Γεύσεις»

Η Λέσχη Αρχιμαγείρων – Ζαχαροπλαστών Βορείου Ελλάδος, θα συμμετέχει σε μια ακόμη ελληνική προσπάθεια επιδιώκοντας να αφήσουν τις καλύτερες εντυπώσεις.

Στο 1ο Φεστιβάλ Γαστρονομίας «Βοίου Γεύσεις» που θα διεξαχθεί στο πολιτιστικό κέντρο Σιάτιστας ¨Άρης κ Λίλιαν Βουδούρη¨, το τριήμερο 16, 17 & 18 Δεκεμβρίου 2016, τα μέλη της Λέσχης Αρχιμαγείρων Βορείου Ελλάδος , είμαστε σίγουροι ότι θα αφήσουν τις καλύτερες εντυπώσεις με τη συμμετοχή τους.

Το 1ο Φεστιβάλ Γαστρονομίας αναμένεται να σημειώσει μεγάλη επιτυχία και η πόλη να γεμίσει επισκέπτες από όλη την περιοχή. Την ευθύνη της διοργάνωσης του Φεστιβάλ έχει ο Δήμος Βοίου, ενώ συμμετέχουν και επιχειρήσεις από ολόκληρη την περιοχή του δήμου, με στόχο την προώθηση και προβολή των τοπικών προϊόντων και της γαστρονομίας τους.

Η Λέσχη Αρχιμαγείρων Β. Ελλάδος θα βρίσκεται εκεί για να προσφέρει μοναδικές γαστρονομικές εμπειρίες. Οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να γευτούν τις μοναδικές νοστιμιές και να γνωρίσουν την υψηλή ποιότητα της Ελληνικής Βοιάτικης Γαστρονομίας, την πλούσια γεύση και τη διατροφική τους αξία.

Η Λέσχη Αρχιμαγείρων Βορείου Ελλάδος ελπίζουμε να είναι και στο μέλλον αρωγός της προσπάθειας της Ελληνικής Γαστρονομίας και κουλτούρας με όλα τα μέσα που διαθέτει ώστε η περιοχή μας να αποκτήσει μια διακριτή θέση στο χώρο του Ελληνικού αλλά και του παγκόσμιου γαστρονομικού χάρτη.

Το μουσικό σχολείο Σιάτιστας στις νότες της γαστρονομίας…

Γιορτή γευστικού πολιτισμού στη Σιάτιστα Βοίου από τις 16 έως 18 Δεκεμβρίου

Ένα τριήμερο γεμάτο γεύσεις ,αρώματα, μαγειρέματα ,εργαστήρια, μανιτάρια, καλό κρασί, πλήθος τοπικών προϊόντων αλλά και όμορφες μελωδίες του μουσικού σχολείου Σιάτιστας περιμένει όσους ταξιδέψουν μέχρι τη γραφική Σιάτιστα Κοζάνης από 16 έως 18 Δεκεμβρίου. Πρόκειται για το 1ο Φεστιβάλ Βοΐου γευσιγνωσίας – γευστικού πολιτισμού και τοπικών προϊόντων «Ημέρες Γαστρονομίας: Βόιο» που θα πραγματοποιηθεί στο «Βουδούρειο πολιτιστικό κέντρο».

Στο φεστιβάλ θα συμμετέχει το μουσικό σχολείο Σιάτιστας ορμώμενο μετά από την πρόσφατη διεθνή διάκριση που απέσπασε παγκόσμιο βραβείο σε τρίτο Διεθνή Διαγωνισμό σε τελετή που έγινε στο Μουσείο της Ακρόπολης.

Σημειώνεται ότι το φεστιβάλ διοργανώνεται από τον Δήμο Βοίου, χρηματοδοτείται από το Υπουργείο Εσωτερικών (πρώην Υπουργείο Μακεδονίας – Θράκης), τίθεται υπό την αιγίδα του υπουργείου Τουρισμού, του υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, ενώ έχει την υποστήριξη του οργάνου «Κλεισθένης».

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.