Δήλωση του Προέδρου της ΝΟΔΕ Κοζάνης για τον Γραμματέα Οργανωτικού της Ν.Δ. Β. Σπανάκη



nea_dimokratia_pinakidaΠολλά και εύλογα ερωτηματικά προκαλεί η προσπάθεια ανάμιξης του ονόματος του Β. Σπανάκη, Γραμματέα Οργανωτικού της ΝΔ, σε «περίεργο» περιστατικό κατά την εκλογή νέας Διοίκησης στο Συνέδριο της ΑΔΕΔΥ.

Στο χρονικό διάστημα που είναι Γραμματέας Οργανωτικού, με μεθοδικότητα και αποφασιστικότητα, μόνο άριστα αποτελέσματα έχει να επιδείξει, στην κατεύθυνση η Νέα Δημοκρατία να είναι καθημερινά ένας σωστά διαρθρωμένος και σύγχρονος πολιτικός οργανισμός.

Στη βάση αυτή, φαίνεται ότι ορισμένοι «ενοχλούνται» και επιχειρούν να τον πλήξουν προσωπικά. Αναγνωρίζοντας τον Βασίλη Σπανάκη, ως τον πλέον επιτυχημένο Γραμματέα των τελευταίων χρόνων, ζητείται η άμεση ανάκληση της παραίτησής του από την κορυφαία κομματική θέση που κατείχε επάξια όλο αυτό το χρόνο, διότι έχει να δώσει πολλά ακόμη, τόσο στη ΝΔ, όσο και στην κοινωνία ευρύτερα.

Γιατί παρά τις σκευωρίες που εξυφαίνονται, η Νέα Δημοκρατία με τους πολίτες, αταλάντευτα πλέον, ενώνει δυνάμεις και με την καθοδήγηση του Προέδρου και αυριανού Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, ανοίγει δρόμους βιώσιμης προοπτικής για μας και την Ελλάδα μας!

Ο Πρόεδρος της ΝΟ.Δ.Ε. Κοζάνης
Παντελής Καρακασίδης

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Δήλωση του Προέδρου της ΝΟΔΕ Κοζάνης για τον Γραμματέα Οργανωτικού της Ν.Δ. Β. Σπανάκη

  1. ..¨αρες μάρες κουκουνάρες…μας λες κ. Πρόεδρε ! Ή δεν είσαι ενημερωμένος ή προσπαθείς να τα κουκουλώσεις…Έφτασε όμως ο χρόνος που πρέπει να σταματήσουμε τις συνδικαλιστικές μαμακίες του παρελθόντος. Οι λαμογιές κατα την ψηφορία στην ΑΔΕΔΥ, δέ συνάδει με τις ελπίδες μας για τη νέα πορεία της Ν.Δ.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.