Η χορωδία του Μουσικού Σχολείου Σιάτιστας δίπλα στη Σόνια Θεοδωρίδου



kytddluytfdulkydkydyjrts

Λίγο πριν την μεγάλη συναυλία με την Σόνια Θεοδωρίδου…

Πανέτοιμη η Χορωδία του Μουσικού Σχολείου Σιάτιστας για την συμμετοχή της στην μεγάλη συναυλία με τίτλο «Φωνές Χριστουγέννων» η οποία θα διεξαχθεί την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2016 και ώρα 20.00 στην Αίθουσα Τέχνης στην Κοζάνη. Η διακεκριμένη σοπράνο Σόνια Θεοδωρίδου θα ερμηνεύσει ένα πλούσιο χριστουγεννιάτικο πρόγραμμα υπό τη διεύθυνση του Θεόδωρου Ορφανίδη.

Μία ξεχωριστή εμπειρία λοιπόν περιμένει τους νεαρούς χορωδούς οι οποίοι θα πλαισιώσουν την εξαιρετική ερμηνεύτρια αλλά και όσους παρακολουθήσουν αυτή τη μοναδική συναυλία η οποία, μέσα σε ζεστό εορταστικό κλίμα, θα συνδυάσει την υψηλή φωνητική τέχνη και αισθητική με την γλυκιά προσμονή της γέννησης του Θεανθρώπου.

Την διδασκαλία της χορωδίας υπογράφει ο Δημήτρης Θεοδωράκης με την ακούραστη συνοδοιπόρο του στο πιάνο Μαρία Κουζιάκη.

Θερμές ευχαριστίες στην κ. Φανή Φτάκα για την πρόσκληση συμμετοχής αλλά και στους χορωδούς του Μουσικού Σχολείου Σιάτιστας οι οποίοι εργάστηκαν σκληρά για την ερμηνεία ενός απαιτητικού προγράμματος 15 και πλέον τραγουδιών και οι οποίοι θα βρίσκονται την ημέρα της συναυλίας στην Αίθουσα Τέχνης από τις 16.00 και μετά για την τελική πρόβα και τον συντονισμό με τον ήχο.

Από το Μουσικό Σχολείο Σιάτιστας

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.