Πανέμορφες μινιατούρες κλίμακας 1:6 από την Μαρία Καπλάνογλου στην Κοζάνη – Δείτε φωτογραφίες



1dyutluygluygluif

Εντοπίσαμε την σελίδα 1:6 scale miniatures collection by M.K στο facebook και μας κέρδισαν την προσοχή τα χειροποίητα μικροτεχνήματα “μινιατούρες” κλίμακας 1:6 που είδαμε.

Καλλιτέχνης των παρακάτω μικρών έργων είναι η κα. Μαρία Καπλάνογλου, γνωστή φωτογράφος από την Κοζάνη η οποία μας μίλησε για την αγάπη της στο συγκεκριμένο αντικείμενο.

Η ίδια δήλωσε στο KOZANILIFE.GR:

«Το 1:6 scale miniatures collection by M.K ξεκίνησε από την αγάπη μιας γιαγιάς για την εγγονή της. Πλησιάζοντας τα γενέθλια της και ενώ είχα ξεμείνει από ευφάνταστες ιδέες για δώρο, είδα ένα βίντεο στο διαδίκτυο. Και κάπως έτσι ήρθε το πρώτο χειροποίητο κουκλόσπιτο. Στην πορεία, το αγάπησα διότι μπορούσα να δημιουργήσω ότι ήθελα σε μινιατούρα. Η μια διαδεχόταν την άλλη και το πάθος μου για αυτά συνεχώς μεγάλωνε.

Πάντα μου άρεσε να ψάχνω, να μαθαίνω, να φαντάζομαι και στη συνέχεια να το φτιάχνω με τα ίδια μου τα χέρια. Από κοσμήματα, σε σαπούνια και από κρέμες περιποιήσεως σε μινιατούρες. Σήμερα ένα χρόνο μετά, ετοιμάζω ακόμα μια μεγαλειώδεις έκπληξη στην εγγονή μου με νέες κατασκευές που ελπίζω πως θα την ξετρελάνουν!
Πλέον βλέπω με άλλο μάτι τα πράγματα γύρο μου ,το κάθε τι μπορεί να γίνει ένα αριστούργημα με λίγη φαντασία και μεράκι .

Ξεκίνησα μόνη μου, ως αυτοδίδακτη και συνεχίζω μέχρι και σήμερα να φτιάχνω πράγματα που αγαπώ.»

Ν.Α. για το KOZANILIFE.GR

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.