Έξι μετάλλια στο Πανελλήνιο Κύπελλο για τη Μακεδονική Δύναμη Κοζάνης



s5i7ks5id67iod67o6yΤο Σαββατοκύριακο 3-4 Δεκεμβρίου 2016 στον Πολύγυρο Χαλκιδικής διεξήχθη το Β΄ Πανελλήνιο Κύπελλο όλων των κατηγοριών, παίδων / κορασίδων, εφήβων/νεανίδων, ανδρών/γυναικών, στο ολυμπιακό αγώνισμα taekwondo. Μία εκδήλωση στην οποία συμμετείχαν 500 αθλητές. Η διοργάνωση με την επωνυμία ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΚΑΣΣΗΣ, ήταν υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ταεκβοντό και του δήμου Πολυγύρου, προς τιμήν του δασκάλου που έφερε και ανέπτυξε το αγώνισμα του ταεκβοντό στην Ελλάδα. Την έναρξη της διοργάνωσης έκανε ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας κύριος Απόστολος Τζιτζικώστας, με την παρουσία πολλών επισήμων και πλήθος κόσμου που ήρθαν να παρακολουθήσουν τους αγώνες.

Από την πόλη της Κοζάνης και τον σύλλογο Μακεδονική Δύναμη συμμετείχαν 12 αθλητές εκ των οποίων οι 6 κατάφεραν να μπουν στα μετάλλια και να πάρουν τις παρακάτω θέσεις:

ΧΡΥΣΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ
1) Διάφας Αργύριος του Νικολάου, -74 kg ανδρών
2) Σολακίδης Κωνσταντίνος του Χρήστου, -37 kg παίδων

ΑΡΓΥΡΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ
1) Νικολαΐδου Αναστασία του Γεωργίου, -59 kg νεανίδων
2) Παπαδόπουλος Χρήστος του Σωκράτη, +78 kg εφήβων

ΧΑΛΚΙΝΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ
1) Μαρέτης Ραφαήλ του Σπύρου, -49 kg παίδων
2) Δουλγεράκης Φώτης του Αθανασίου, -33 kg παίδων

Ο προπονητής της αγωνιστικής ομάδας κύριος Αλμασίδης Χρήστος δήλωσε: Αρχικά θέλω να συγχαρώ την Ελληνική Ομοσπονδία Ταεκβοντό, τον δήμο Πολυγύρου και τον σύλλογο Α.Σ. ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ για την πολύ ωραία διοργάνωση που έφεραν εις πέρας στην Χαλκιδική. Μία εκδήλωση όπου όλοι όσοι έλαβαν μέρος, είτε νικητές είτε ηττημένοι είναι κερδισμένοι. Θεωρώ ότι υπήρχε μεγάλος συναγωνισμός και αυτό είναι πολύ σημαντικό για όλους τους αθλητές που διαμορφώνουν το αγωνιστικό τους προφίλ, όπως βέβαια και για τους διακεκριμένους αθλητές που δεν ήταν λίγοι ! Τους δίνεται η δυνατότητα να διατηρούν την αγωνιστική τους ετοιμότητα ενόψει των υποχρεώσεων που ο καθένας έχει στο πλάνο του. Όσο για τους δικούς μας αθλητές κάνανε μία ακόμη καλή παρουσία με αρκετές διακρίσεις, συνεχίζουμε σε δύο εβδομάδες σε μία διεθνή συνάντηση στην Σόφια της Βουλγαρίας και ξεκινάμε το 2017 με πολλές συμμετοχές σε διάφορες διοργανώσεις εντός και εκτός της χώρας.

Το Δ.Σ. του συλλόγου, οι προπονητές και οι γυμναστές συγχαίρουν όλους τους αθλητές για την συμμετοχή τους και την διάκρισή τους.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.