Η ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ στηρίζει τις απεργιακές κινητοποιήσεις που εξήγγειλε η ΕΤΕ/ΔΕΗ στο ΔΕΔΔΗΕ



genop_deiΗ ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ στηρίζει τις απεργιακές κινητοποιήσεις που εξήγγειλε η ΕΤΕ/ΔΕΗ στο ΔΕΔΔΗΕ αντιδρώντας στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι της εταιρίας.

Οι ελλείψεις προσωπικού είναι τεράστιες και οδηγούν σε πλημμελή στελέχωση των συνεργείων με ότι αυτό συνεπάγεται για την ασφάλεια των συναδέλφων που συνήθως εργάζονται υπό τάση. Εκτός από την κατάργηση σε βάρδιες , εξίσου επικίνδυνη είναι και η αδυναμία να παρασχεθούν τα απαραίτητα και κατάλληλα υλικά και εφόδια. Η μη καταβολή δεδουλευμένων επιδεινώνει την κατάσταση και διαμορφώνει κλίμα ανασφάλειας στο προσωπικό.

Η Διοίκηση του ΔΕΔΔΗΕ και η κυβέρνηση έχουν τεράστια ευθύνη για τη διόγκωση των προβλημάτων και δυστυχώς, αντί να εργάζονται για την επίλυσή τους επιτρέπουν τη διαιώνισή τους με αποτέλεσμα την απαξίωση της εταιρίας και του ρόλου της ως Επιχείρηση Κοινής Ωφέλειας.

Έναν ρόλο που προσπαθούν να διαφυλάξουν οι εργαζόμενοι όπως ακριβώς έκαναν τις τελευταίες ημέρες κατά τη διάρκεια των ακραίων καιρικών φαινομένων που έπληξαν αρκετές περιοχές της χώρας. Οι εργαζόμενοι στο ΔΕΔΔΗΕ και συνολικά στον Όμιλο ΔΕΗ εργάστηκαν και εργάζονται κάτω από αντίξοες συνθήκες για την αποκατάσταση των βλαβών ώστε ο Έλληνας καταναλωτής να απολαμβάνει το βασικό αγαθό της ηλεκτρικής ενέργειας.

ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΔΕΔΔΗΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥΣ!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.