Ολοκληρώνεται η εξειδίκευση των δράσεων του Επιχειρησιακού Προγράμματος Δυτικής Μακεδονίας 2014-2020 στον τομέα της υγείας



perifereia_kozaniΟλοκληρώνεται η εξειδίκευση των δράσεων του Επιχειρησιακού Προγράμματος της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας 2014-2020 στον τομέα της υγείας, μετά από συνεργασία της Αντιπεριφέρειας Υγείας, Πρόνοιας και Κοινωνικής Συνοχής, της 3ης ΥΠΕ, των διοικήσεων των νοσοκομείων και των εμπλεκομένων φορέων.

Κατά τη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής στην Περιφέρεια έγινε η παρουσίαση του τελικού σχεδίου που αποστέλλεται προς έγκριση στην Επιτελική δομή του ΕΣΠΑ του υπουργείου Υγείας και είναι αποτέλεσμα της διαβούλευσης που έχει προηγηθεί για τις ανάγκες των νοσοκομείων, των κέντρων υγείας και των κέντρων α/θμιας φροντίδας.

Οι δράσεις αφορούν τόσο σε υποδομές και ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό, ενώ μέσα σε αυτές εντάσσεται το πρώτο σε επίπεδο Δυτικής Μακεδονίας και δεύτερο σε επίπεδο Βόρειας Ελλάδας, οδοντιατρείο που απευθύνεται σε άτομα με Αναπηρία.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.