Με τους μάρτυρες του κατηγορητηρίου αλλά και με ένταση ξεκίνησε η δίκη της υπόθεσης της Χρυσούλας Βλάχου – Δείτε όλο το ρεπορτάζ του KOZANILIFE.GR



dikastirio_aithousaadeia

Σήμερα Τρίτη 6 Δεκεμβρίου πρόκειται να συνεχιστεί η δίκη για την υπόθεση της Χρυσούλας Βλάχου από την Κοζάνη, στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Φλώρινας, όπου φερόμενος ως δράστης για τον θάνατο της άτυχης γυναίκας, κατηγορείται ο σύζυγός της με την κατηγορία κακουργηματικού χαρακτήρα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση.

Χθες Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου ξεκίνησε η δίκη, με τους μάρτυρες κατηγορητηρίου, όπου αρχικά κατέθεσαν ορισμένα από τα αδέρφια της άτυχης κοπέλας, ενώ μέσα στη δικαστική αίθουσα δεν έλειψαν και οι εντάσεις, όταν ο κατηγορούμενος, απευθυνόμενος σε μάρτυρα του είπε “Πες την αλήθεια” και ακολούθησε φραστικό επεισόδιο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του KOZANILIFE.GR, η ακροαματική διαδικασία των μαρτύρων κατηγορητηρίου και υπεράσπισης αναμένεται να ολοκληρωθεί την Τρίτη 6 Δεκεμβρίου, ενώ την ερχόμενη Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου αναμένεται να ολοκληρωθεί η δίκη για τον άδικο χαμό της Χρυσούλας Βλάχου, με τις καταθέσεις των ιατροδικαστών.

Το KOZANILIFE.GR θα παρακολουθήσει όλη τη δίκη της υπόθεσης και θα σας κρατά ενήμερους για τις εξελίξεις.

Α.Ζ. για το KOZANILIFE.GR

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.