Κερδίστε 7 δωροεπιταγές των 30 ευρώ για τις Χριστουγεννιάτικες αγορές σας από το κατάστημα γυναικείας collection «EVEN» στην Κοζάνη!



1lkuyulyfkydykjwqretq4eyhq45ty

Νέος μεγάλος Χριστουγεννιάτικος διαγωνισμός του KOZANILIFE.GR σε συνεργασία με το κατάστημα γυναικείας collection «EVEN»

Κερδίστε 7 δωροεπιταγές των 30 ευρώ η καθεμιά για τις Χριστουγεννιάτικες αγορές σας από το κατάστημα γυναικείας collection «EVEN» στην Κοζάνη!

Το κατάστημα EVEN περιλαμβάνει ότι χρειάζεται η σύγχρονη γυναίκα για την καθημερινή της εμφάνιση σε πολύ προσιτές τιμές. Μελετώντας τις ανάγκες του αγοραστικού κοινού το κατάστημα EVEN συνεργάζεται με εμπορικά brands πλαισιώνοντας την collection EVEN. Με αυτό τον τρόπο προσφέρει ότι πιο ποιοτικό, επίκαιρο και οικονομικό υπάρχει, στους καταναλωτές του, με μία ευρεία γκάμα από ρούχα για όλες τις ώρες, ζώνες, φουλάρια και αξεσουάρ μόδας.

Δείτε τη χειμερινή Collection 2016-2017 στο κατάστημα γυναικείας ένδυσης EVEN στην Κοζάνη

7 τυχερές αναγνώστριες του KOZANILIFE.GR θα κερδίσουν από μία επιταγή των 30 ευρώ για αγορές στο κατάστημα «Even».

Δηλώστε συμμετοχή με τον εξής, γνωστό πλέον τρόπο:

1) Απαραίτητη προϋπόθεση, είναι να κάνετε ένα Like στην επίσημη funpage της εταιρίας “EVEN”, χορηγό του διαγωνισμού μας, στο παρακάτω like box:

2) Επίσης, κάντε Like στην funpage του KOZANILIFE.GR, στο παρακάτω like box:

3) Μεταφερθείτε στην Funpage του καταστήματος EVEN στο facebook (κάνοντας κλικ εδώ) και κάντε Like και Share στο συγκεκριμένο άρθρο του διαγωνισμού που θα βρείτε εκεί!

Όροι διαγωνισμού:

– Η διάρκεια του διαγωνισμού ορίζεται από την Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2016 μέχρι και την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2016. Η κλήρωση για την ανάδειξη του τυχερού θα πραγματοποιηθεί τις επόμενες ημέρες μετά τη λήξη του διαγωνισμού από το κατάστημα EVEN.
– Οι νικητές του διαγωνισμού θα ειδοποιηθούν μέσω facebook, όπου και θα του δοθούν οδηγίες για το πως θα παραλάβουν το δώρο τους.
– Στην κλήρωση του διαγωνισμού θα συμμετέχουν όσοι θα έχουν κάνει Like και Share το άρθρο του διαγωνισμού μέσω της funpage του καταστήματος EVEN (κλικ εδώ). Επίσης, θα πρέπει να έχουν κάνει Like στην σελίδα του καταστήματος EVEN στο facebook (κλικ εδώ) και του KOZANILIFE.GR (κλικ εδώ).

Καλή επιτυχία σε όλους και καλές γιορτινές αγορές!

11 σχόλια στο άρθρο “Κερδίστε 7 δωροεπιταγές των 30 ευρώ για τις Χριστουγεννιάτικες αγορές σας από το κατάστημα γυναικείας collection «EVEN» στην Κοζάνη!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.