Όπου βρουν παρκάρουν οδηγοί στην οδό Αριστοτέλους! Πολλά τα παράπονα των κατοίκων – Δείτε φωτογραφίες



5aq4rehw45656u6u5

– “Στενό μαρκάρισμα” στους κάδους της οδού Αριστοτέλους, μεταξύ Καμβουνίων και Γκέρτσου
– Μια εικόνα χίλιες λέξεις…

Μια εικόνα, χίλιες λέξεις είναι οι παρακάτω φωτογραφίες που απέστειλε στο KOZANILIFE.GR αναγνώστης, σχετικά με το πρόβλημα στην οδό Αριστοτέλους, από το ύψος της Γκέρτσου μέχρι την οδό Καμβουνίων.

Όπως μας εξηγούν οι κάτοικοι της περιοχής, το φαινόμενο αυτό αποτελεί ένα καθημερινό πρόβλημά τους, όπου κάθε φορά που πηγαίνουν να πετάξουν τα σκουπίδια τους, έρχονται αντιμέτωποι με το θέαμα αυτό. Όπως δηλώνουν στο KOZANILIFE.GR, η κατάσταση έχει ξεφύγει της ανοχής τους. Ποντάροντας στη συνείδηση των οδηγών αλλά και στο αυτονόητο, αντιλαμβάνονται ότι βγαίνουν χαμένοι καθημερινά!

Όπως οι ίδιοι αναφέρουν, ένα ακόμη σοβαρό πρόβλημα, είναι το αδιαχώρητο που επικρατεί καθημερινά στην είσοδο πυλωτής πολυκατοικίας της περιοχής. Αποκορύφωμα είναι κάθε Σάββατο που γίνεται η λαϊκή αγορά και σταθμεύει η πιάτσα ταξί, όπου «μαρτυρούν» οι ίδιοι για να μπουν στην πυλωτή τους, «κόβοντας» βόλτες σε όλο το τετράγωνο μήπως και σταθούν τυχεροί και βρουν το κάτοχο του αυτοκινήτου που τους έκλεισε την είσοδο.

Τα κολονάκια που τους υπέδειξε ο Δήμος να τοποθετήσουν, δεν στάθηκαν ικανά να αποτρέψουν το κλείσιμο της πυλωτής από αυτοκίνητα μιας και καταπατήθηκαν μέσα σε λίγες μέρες προκειμένου να παρκάρουν οι διερχόμενοι οδηγοί!

Ελληνική νοοτροπία ότι όλα είναι δικά μας, ή μεμονωμένη ασυνειδησία; Τα συμπεράσματα δικά σας!

3sdfgrhasdhsfdgh

2sftghjnsarfjnfsrgy

1srytjusrtyjtsyjyt

Α.Ζ. για το KOZANILIFE.GR

3 σχόλια στο άρθρο “Όπου βρουν παρκάρουν οδηγοί στην οδό Αριστοτέλους! Πολλά τα παράπονα των κατοίκων – Δείτε φωτογραφίες

  1. Και γιατί δε δείχνετε τις πινακίδες τους? Θα σας κάνουν καταγγελία επειδή είναι γαϊδούρια και παρκάρουν όπου γουστάρουν?

  2. εδώ λίγο πιο κάτω στη λαϊκή ο άλλος είχε 1 μέτρο να παρκάρει και το είχε αφήσει στη στροφή που στρίβεις δεξιά ..δεν είχα κάμερα τότε γμτ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.