Δε δηλώθηκε στην Αστυνομία κατά τη διάρκεια των ερευνών το χωράφι του πατριού όπου βρέθηκε ο Κωστής – Τι κατέθεσαν Αστυνομικοί για την υπόθεση



polyzos3_600_315

Σύμφωνα με την κατάθεση Αστυνομικού στη δίκη της υπόθεσης Πολύζου, κατά τη διάρκεια των ερευνών, τόσο από τη μητέρα όσο και από τον πατριό του Κωστή Πολύζου, δεν δηλώθηκε το χωράφι όπου εντοπίστηκε η σωρός του άτυχου Κωστή και το οποίο ήταν της ιδιοκτησίας του πατριού.

Μεταξύ των άλλων, ενώ η Δέσποινα Κουτσέγκου, μητέρα του Κωστή Πολύζου, είχε δηλώσει πως το βράδυ της εξαφάνισης του παιδιού της δεν άνοιξε καθόλου τον ηλεκτρονικό υπολογιστή, τελικά εντοπίστηκε δραστηριότητα στις 02:15 το ίδιο βράδυ.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του KOZANILIFE.GR, ο δεύτερος Αστυνομικός στην κατάθεσή του στο Δικαστήριο είπε πως τηλεφώνησαν αρκετές φορές στην ίδια ώστε να δηλώσει την εξαφάνιση του παιδιού της και αυτή έδειχνε αδιάφορη! Ο ίδιος επιβεβαιώνει με τη σειρά του ότι ουδέποτε υποδείχτηκε το συγκεκριμένο χωράφι στην Αστυνομία.

Ο ίδιος συνέχισε την κατάθεσή του λέγοντας: «Για τις έρευνες του Κωστή αντί να μας ενοχλούν αυτοί από ενδιαφέρον, τους ενοχλούσαμε εμείς. Από τις πρώτες μέρες της εξαφάνισης του Κωστή, οι ίδιοι έλεγαν πως ο Κωστής πήγε σε μοναστήρι. Αυτό που είδα εγώ να τους ενδιαφέρει δεν ήταν η εξαφάνιση του παιδιού τους αλλά το τι ειπαν οι μάρτυρες σε σχέση με τις δικές τους μαρτυρίες».

Α.Ζ. για το KOZANILIFE.GR

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.