Νικολούλη για τη μητέρα του Κωστή: «Μεγάλη αδιαφορία από την ίδια όταν βρέθηκε το πτώμα του παιδιού της!» – Τι λέει για το αμάξι του πατριού



dikastirio_kastorias1

Νικολούλη: «Όταν βρίσκεις το παιδί σου νεκρό, σκίζεις τη γη με τα νύχια!»

Αναφερόμενη στις στιγμές από όταν βρέθηκε το πτώμα του άτυχου Κωστή, η Αγγελική Νικολούλη δήλωσε για τη μητέρα στο δικαστήριο:

«Όταν βρέθηκε το πτώμα του Κωστή, η κα. Κουτσέγκου αδιαφόρησε! Όταν βρίσκεις το παιδί σου νεκρό, σκίζεις τη γη με τα νύχια! Τις πρώτες στιγμές αφότου βρέθηκε το πτώμα, η ίδια με ρωτούσε τι ακριβώς δήλωσαν οι μάρτυρες. Σε όλα τα τηλέφωνα και σε όλη την επικοινωνία που είχαμε, έδειχνε αδιαφορία. Όσο βρισκόταν στην Ελευσινα, ήταν αδιάφορη. Όταν πηγαινε στη Σιάτιστα και βρισκόταν με συγγενείς, τότε έκλαιγε με λυγμούς και έλεγε συνέχεια βρείτε τους δολοφόνους του παιδιού μου.

Με αφορμή το ότι τους καταγράψαμε χωρίς τη θέλησή τους, μας κατήγγειλαν στο ΕΣΡ.

Όλη η κοινωνία αντιδρούσε και ήθελε να συνεχίσουμε τις έρευνες και η ίδια η μητέρα δεν ήθελε. Από εκεί και πέρα άρχισαν να βγαίνουν και άλλα στοιχεία στο φως, όπως τα δάνεια που είχε ο Κωστής.

Κάναμε μεγάλη έρευνα για το αυτοκίνητο. Ανακαλύψαμε ότι ο κ. Ντιος το είχε πουλήσει και το είχε κάνει 11 βιολογικούς καθαρισμούς! Στο εσωτερικό της κουκούλας του αυτοκινήτου βρέθηκαν κηλίδες αίματος, όπως επιβεβαίωσε ο κ. Φιτσιάλος, γενετιστής και συνεργάτης του FBI.»

Α.Ζ. για το KOZANILIFE.GR

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Νικολούλη για τη μητέρα του Κωστή: «Μεγάλη αδιαφορία από την ίδια όταν βρέθηκε το πτώμα του παιδιού της!» – Τι λέει για το αμάξι του πατριού

  1. Ειδοποίηση: Το συγκλονιστικό «ξέσπασμα» της Νικολούλη που «καίει» τη μητέρα του Κωστή Πολύζου! - TheCaller.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.