Στην Καστοριά η Α. Νικολούλη ως μάρτυρας για τη δολοφονία του Κωστή Πολύζου – Δείτε όλο το ρεπορτάζ λίγες μέρες πριν από τη δίκη



kostis-polizos45675647

Στο εδώλιο θα καθίσουν η ίδια του η μητέρα και o ο πατριός του, που κατηγορούνται για ανθρωποκτονία από πρόθεση από κοινού σε ήρεμη ψυχική κατάσταση.

Σε ζωντανή σύνδεση με το «Τούνελ» μέσω Skype, ο δικηγόρος της οικογένειας του βιολογικού πατέρα του Κωστή, κ. Θανάσης Τέλιος, είπε πως η παράσταση πολιτικής αγωγής ειδικά σε μια τόσο ιδιαίτερη υπόθεση, μπορεί να βοηθήσει σημαντικά στην αναζήτηση της αλήθειας.

Όπως εξήγησε, ο μοναδικός που έχει δικαίωμα να παραστεί ως Πολιτική Αγωγή στη συγκεκριμένη δίκη, είναι ο ετεροθαλής αδελφός του Κωστή, που σαν πρόσωπο υφίσταται μια σύγκρουση. «Κατηγορούμενοι είναι οι γονείς του και πρέπει να στραφεί εναντίον τους. Γι’ αυτό θα εξαιρεθεί. Επίσης σύμφωνα με βούλευμα που έχει εκδοθεί, θεωρείται αναξιόπιστος μάρτυρας. Εκπροσωπώντας τους αμέσως επόμενους δικαιούχους  τους θείους του θύματος, δηλαδή τα αδέλφια του βιολογικού του πατέρα του που δεν ζει, έχουμε το δικαίωμα να υποβάλουμε αίτημα παράστασης πολιτικής αγωγής» είπε χαρακτηριστικά.

Σημείωσε πως οι θείοι του Κωστή δεν έχουν καμία χρηματική αξίωση παρά μόνο να αποδοθεί δικαιοσύνη.  Ο κ. Τέλιος τόνισε: «Στο πρόσωπο τους ενσαρκώνεται όλη η τοπική κοινωνία της Σιάτιστας που θέλει πραγματικά να μάθει ποιος προκάλεσε αυτό το κακό. Είναι σίγουρα μια ιδιαίτερη υπόθεση και όλος ο κόσμος περιμένει εναγωνίως να δει την έκβαση της δίκης.»

Σε ερώτηση της Αγγελικής Νικολούλη σε ποιο στάδιο βρίσκεται η έρευνα της οικογένειας του βιολογικού πατέρα του Κωστή Πολύζου για το αν πέθανε από παθολογικά αίτια ή όχι, απάντησε: « Είμαστε στο τελευταίο στάδιο. Προσπαθούμε πολύ να συγκεντρώσουμε τα απαραίτητα στοιχεία και θα καταθέσουμε μήνυση εντός του μήνα. Έχουμε λόγους να πιστεύουμε πως ο θάνατος του βιολογικού πατέρα του Κωστή ήταν προϊόν ανθρωποκτόνου δόλου. Υπάρχουν ένορκες καταθέσεις.»

Στις 6 Μαρτίου του 2017 και μετά από δύο αναβολές, η μητέρα και ο πατριός του αδικοχαμένου Κωστή,  θα δικαστούν για τα πλημμελήματα της πλαστογραφίας, της ψευδορκίας και της περιύβρισης νεκρού. Τα αδικήματα αυτά έχουν διαχωριστεί από εκείνο της ανθρωποκτονίας από πρόθεση από κοινού σε ήρεμη ψυχική κατάσταση.

Από το site της Αγγελικής Νκολούλη anikolouli.gr

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Στην Καστοριά η Α. Νικολούλη ως μάρτυρας για τη δολοφονία του Κωστή Πολύζου – Δείτε όλο το ρεπορτάζ λίγες μέρες πριν από τη δίκη

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.