Α. Νικολούλη: «Ο μικρός αδερφός του Κωστή δε «ζούσε» τα όσα μας έλεγε τότε!»



fos-sto-tounel-nikolouli-696x413

Αρκετά περιγραφική η Αγγελική Νικολούλη στην κατάθεσή της, αναφέρετε σε όλο το ιστορικό της έρευνας που ξεκίνησε η εκπομπή της.

Μεταξύ των άλλων η ίδια δήλωσε:

«Όταν ξεκίνησαν οι έρευνες της εκπομπής, είπα στην κ. Δέσποινα ότι για να καταλάβουμε τι έγινε θα πρέπει να πάμε στον τόπο και πήγαμε.

Έβρεχε καταρρακτωδώς. Μια κυρία άκουσε τα παντζούρια και βγήκε να δει και είδε τον Κωστή μετά τις 23:00 της νύχτας να μπαίνει στο σπίτι.
Τον άκουσα να μπαίνει, αλλά δεν τον άκουσα να βγαίνει, είπε χαρακτηριστικά. Η μητέρα ισχυρίστηκε ότι τον έστειλε έξω τον Κωστή γιατί είχε μια βλάβη η εξωτερική βρύση.

Η γλώσσα του σώματος από αυτά που μου έλεγε ο μικρός αδερφός του Κωστή, ήταν διαφορετική από αυτά που ήθελε να πει. Με ειδικούς εξετάσαμε το βίντεο της κατάθεσης του μικρού, οι οποίοι επιβεβαίωσαν ότι δεν «ζει» την κατάθεσή του.

Την Παρασκευή που βρέθηκε το πτώμα, κάποια στιγμή πλησίασα τον μικρό και του είπα: Μήπως θυμάσαι κάτι άλλο, μήπως έκανες λάθος; Και μου απάντησε, «θέλω τη μαμά μου!».

Α.Ζ. για το KOZANILIFE.GR

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.