Παράσταση διαμαρτυρίας των μαθητών του 2ου ΕΠΑΛ Πτολεμαΐδας στον Δήμαρχο Εορδαίας



myrtdrsjtshteahreahraykjdck

Στα πλαίσια των κινητοποιήσεών τους οι μαθητές του 2ου ΕΠΑΛ Πτολεμαϊδας , επισκέφθηκαν την Πέμπτη 3-11-2016 το πρωί τον Δήμαρχο Εορδαίας Σάββα Ζαμανίδη.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο Γραφείο του Δημάρχου με το δεκαπενταμελές συμβούλιο παρουσία του Διευθυντή του Σχολείου Ιωάννη Σάλιαγκα , εκπροσώπων του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων και του Αντιδημάρχου Παιδείας Απόστολου Καϊδη .

Προτάσσοντας το πρόβλημα του κτιριακού και της έλλειψης νέων αιθουσών, της απρόσκοπτης λειτουργίας και του εξοπλισμού των εργαστηρίων του Σχολείου , καθώς και άλλων επιμέρους θεμάτων, οι μαθητές ζήτησαν τη συμβολή του Δημάρχου για την ικανοποίηση των αιτημάτων τους.

Ο κ. Ζαμανίδης , ο οποίος υπηρέτησε ως εκπαιδευτικός στο εν λόγω Σχολείο και είναι γνώστης των προβλημάτων , αφού άκουσε με ιδιαίτερη προσοχή τα παιδιά και τους συνοδούς τους επεσήμανε ότι : « Το θέμα της έλλειψης των αιθουσών διδασκαλίας αντιμετωπίστηκε βραχυπρόθεσμα με τις δύο νέες υφιστάμενες αίθουσες , ενώ παράλληλα αναζητήσαμε και βρήκαμε Δημοτικό χώρο όπου θα δημιουργήσουμε ένα νέο κτήριο για να στεγάσει το ΕΠΑΛ γιατί μόνο έτσι θα λυθεί οριστικά το πρόβλημα , αφού οι μαθητές θα αυξάνονται συνεχώς» προσθέτοντας πως οι ενέργειες του Δήμου είναι συνεχείς αναφορικά με την χρηματοδότηση του νέου Σχολείου .

Επί πλέον ο Δήμαρχος Εορδαίας αναφερόμενος στην υπόσχεση να μετατραπεί η αποθήκη, σε αίθουσα διδασκαλίας , τόνισε ότι απαιτείται η εκπόνηση της ανάλογης μελέτης , ενώ συζήτησε με τους μαθητές σχετικά με τα άλλα αιτήματά τους.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.