Σπύρος Καλαμπούκας: «Η μάνα του Κωστή δεν αναζήτησε ποτέ τον δολοφόνο του παιδιού της! Ο Κωστής ήταν εγκλωβισμένος από την ίδια, έκανε ότι του έλεγε»



kalampoukasspiros2325

Για αρκετή ώρα εξετάστηκε από το Δικαστήριο ο επιστήθιος φίλος του Κωστή Πολύζου, Σπύρος Καλαμπούκας.

Ο ίδιος, σύμφωνα με τις πληροφορίες του KOZANILIFE.GR κατέθεσε:

«Η στάση της οικογένειας του Κωστή ήταν αδιάφορη κατά τη διάρκεια των ερευνών. Η μητέρα του Κωστή δεν έδειχνε αγχωμένη και η ζωή της συνεχιζόταν σαν να μην είχε εξαφανιστεί ο γιος της! Όταν βρέθηκε το πτώμα του Κώστη, δεν έδειχνε σαν μάνα ότι ταράχτηκε. Η ίδια δεν αναζήτησε ποτέ τον δολοφόνο του παιδιού της! Ο Κωστής ήθελε να εργαστεί στην δουλειά του θείου του. Πήγε και δούλεψε για λίγο καιρό, αλλά σταμάτησε. Δεν τον άφησε η μητέρα του να συνεχίσει. Έκανε ότι του λέγανε. Ήταν εγκλωβισμένος.»

Ο Σπύρος Καλαμπούκας, σε ερώτηση του δικαστηρίου, δήλωσε πως ο Κωστής είχε μνήμες από τον βιολογικό του πατέρα και μάλιστα πολύ καλές.

Α.Ζ. για το KOZANILIFE.GR

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Σπύρος Καλαμπούκας: «Η μάνα του Κωστή δεν αναζήτησε ποτέ τον δολοφόνο του παιδιού της! Ο Κωστής ήταν εγκλωβισμένος από την ίδια, έκανε ότι του έλεγε»

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.