«Green House»: Τριήμερο επιχειρηματικότητας από το VentureGarden, σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας



panepistimio_d_mΞεκινάει στις 17.00 το εντατικό τριήμερο επιχειρηματικότητας του VentureGarden, ενός προγράμματος εκπαίδευσης και υποστήριξης νέων επιχειρηματιών.

Πρόκειται για μια πρωτοπόρο πρωτοβουλία του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας με την υποστήριξη του Δήμου Κοζάνης και του Επιμελητηρίου Κοζάνης. Πραγματοποιείται για πρώτη φορά στην Κοζάνη σε συνεργασία με το Anatolia School of Business του ACT, μέλος του Κολλεγίου Ανατόλια στη Θεσσαλονίκη, και το ALBA Graduate Business School στην Αθήνα.

Το τριήμερο απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να καλλιεργήσουν την επιχειρηματική τους ιδέα και σε εκείνους που ενδιαφέρονται για την επιχειρηματικότητα. Στο GreenHouse και το VentureGarden συμμετέχουν επιχειρηματίες κάθε ηλικίας με ιδέες από ολόκληρο το φάσμα της οικονομικής δραστηριότητας.

Ο σκοπός του GreenHouse, ως «θερμοκηπίου ιδεών», είναι να εξοικειώσει τους συμμετέχοντες με την επιχειρηματική σκέψη και δράση, να τους ενθαρρύνει να αναπτύξουν τις ιδέες τους, και να προσφέρει χρήσιμα εργαλεία στα πρώτα τους επιχειρηματικά βήματα. Κατά τη διάρκεια του τριημέρου η κάθε ιδέα θα εξεταστεί σε βάθος και θα ετοιμαστεί μία τελική παρουσίαση (pitch). Οι συμμετέχοντες με τις
καλύτερες ιδέες θα μπορούν να παρακολουθήσουν το ολοκληρωμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα του VentureGarden.

Ελπίζουμε σε ένα εποικοδομητικό τριήμερο για την προώθηση της επιχειρηματικότητας στη Δυτική Μακεδονία.

Καθηγητής Ι.Λ.Μπακούρος

Εργαστήριο Διαχείρισης Τεχνολογίας
Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.