Βίντεο: Ερωτήσεις του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Κοζάνης Γ. Θεοφύλακτου στον Σ. Λιαρέλη του ΑΝΤ1 στην Εξεταστική της Βουλής



wrtwrtuhyrtyujetyiuytu87

Τις δανειακές συμβάσεις τύπου “balloon” (που το μισό δάνειο πληρώνεται με την τελευταία δόση) ανέλυσε ο Βουλευτής Ν. Κοζάνης (ΣΥΡΙΖΑ), Γιάννης Θεοφύλακτος, στις ερωτήσεις του προς τον εκπρόσωπο του ΑΝΤ1, Στρατή Λιαρέλλη.

Περαιτέρω, ο κ. Θεοφύλακτος, απαντώντας στη θέση του κ. Λιαρέλλη ότι ο ΑΝΤ1 πληρώνει τους φόρους και τους μισθούς, έκανε έναν παραλληλισμό για να καταδείξει τον τρόπο με τον οποίο για 27 έτη υφαρπάχτηκαν οι τηλεοπτικές συχνότητες της χώρας, αναφέροντας ότι με την ίδια λογική θα μπορούσε κάποιος να … στήσει αυθαίρετα διόδια σε Εθνική Οδό και από αυτά που θα εισπράττει να πληρώνει φόρους και μισθούς -θα είναι νόμιμος; (όχι φυσικά).

Τέλος, με ερώτησή του προς τον κ. Λιαρέλλη, ο κ. Θεοφύλακτος κατέδειξε τις διαφορές του διαγωνισμού για το ψηφιακό σήμα που έκανε η προηγούμενη κυβέρνηση (ελάχιστες απαιτήσεις και προϋποθέσεις) και του παρόντος διαγωνισμού (πολλές προϋποθέσεις και όροι υπέρ του δημοσίου συμφέροντος).

Δείτε το βίντεο:

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.