Εκδηλώσεις του Συλλόγου Αερομοντελιστών Κοζάνης το Σαββατοκύριακο 5-6 Νοεμβρίου



14639685_1163679190375400_6679895016473201255_nΟ Σύλλογος Αερομοντελιστών Κοζάνης (Σ.Α.Κ.), με αφορμή την γιορτή την πολεμικής αεροπορίας, διοργανώνει επίδειξη αερομοντελισμού το Σάββατο 5 Νοεμβρίου στην κεντρική πλατεία της Κοζάνης και την Κυριακή 6 Νοεμβρίου στο μοντελοδρόμιο του συλλόγου στο Μαυροδένδρι Κοζάνης.

Οι επισκέπτες μας θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν το αναγνωρισμένο από την Ελληνική Αεραθλητική Ομοσπονδία (www.elao.gr ) άθλημα του αερομοντελισμού, να ακούσουν και να ρωτήσουν για τις αρχές πτήσης αεροπλάνων και ελικοπτέρων, να δούνε από κοντά πολυάριθμα αεροπλάνα και ελικόπτερα των μελών του συλλόγου.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΔΕΙΞΗΣ

– Σάββατο 5 Νοεμβρίου στην κεντρική πλατεία της Κοζάνης από το πρωί της 11:00 έως το Βράδυ της 11:00 στατική έκθεση αερομοντέλων μαζί με προβολή βίντεο των δραστηριοτήτων του Συλλόγου μας.

– Κυριακή 6 Νοεμβρίου και ώρα 11:00 το πρωί στο μοντελοδρόμιο του συλλόγου στο Μαυροδένδρι Κοζάνης θα γίνουν:
πτήσεις αεροπλάνων και ελικοπτέρων
πτήσεις προσομοίωσης αγωνιστικού προγράμματος
στατική έκθεση αερομοντέλων

Πως θα βρείτε το μοντελοδρόμιο:
Κατευθυνόμενοι από Κοζάνη προς Πτολεμαΐδα, στον κυκλικό κόμβο ακριβώς στο τέλος των Κοίλων, επιλέξτε την Τρίτη έξοδο που οδηγεί προς Μαυροδένδρι – Ποντοκώμη και από Πτολεμαΐδα προς Κοζάνη στην πρώτη έξοδο του ίδιου κυκλικού κόμβου. Το μοντελοδρόμιο βρίσκεται στα αριστερά σας, περίπου στα 3 χιλιόμετρα.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη και τις δύο ημέρες των εκδηλώσεων.

Facebook: Αερομοντελιστές Κοζάνης – ΣΑΚ

Σας περιμένουμε όλους!

Δ.Σ. Συλλόγου Αερομοντελιστών Κοζάνης

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.