Μεγάλο ενδιαφέρον και αγωνία για την εξέλιξη της δίκης «Πολύζου» την Πέμπτη στην Καστοριά – Δείτε το ρεπορτάζ του KOZANILIFE.GR



polizos-dolofonia

Με μεγάλο ενδιαφέρον και αγωνία θα συνεχιστεί στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Καστοριάς την Πέμπτη 10 Νοεμβρίου η δίκη της υπόθεσης για τη δολοφονία του Κωστή Πολύζου από τη Σιάτιστα Κοζάνης, που συγκλόνισε το Πανελλήνιο. Στο εδώλιο των κατηγορουμένων βρίσκονται η μητέρα του άτυχου Κωστή και ο πατριός του.

Την Τρίτη 8 Νοεμβρίου ενώ η δίκη ξεκίνησε με κανονικούς ρυθμούς, διεκόπη για το λόγο ότι απουσίαζαν ουσιαστικοί μάρτυρες, μεταξύ των οποίων η γνωστή δημοσιογράφος Αγγελική Νικολούλη, η οποία και έφερε στη δημοσιότητα την εξαφάνιση και σημαντικά στοιχεία για την υπόθεση.

Το πρωί της Πέμπτης 10 Νοεμβρίου αναμένεται να καταθέσει η Αγγελικη Νικολούλη, ενώ μεγάλο ερωτηματικό και ενδιαφέρον γεννάται για το αν θα φέρει νέα στοιχεία για τη υπόθεση.

Μέχρι στιγμής έχουν καταθέσει 12 μάρτυρες από τους 18 συνολικά που κλήθηκαν από την Εισαγγελία Κοζάνης, μεταξύ των οποίων ο επιστήθιος φίλος του Κωστή, ο Σπύρος Καλαμπούκας καθώς επίσης και τα δύο αδέρφια του βιολογικού πατέρα του Κωστή. Συγκλονιστική ήταν όμως και η μαρτυρία του κυνηγού, ο οποίος εντόπισε το πτώμα του άτυχου νεαρού.

Μεγάλο ενδιαφέρον θα έχουν οι απολογίες των δύο κατηγορουμένων, της μητέρας και του πατριού, αφού από την πρώτη στιγμή της σύλληψής τους, αρνούνται τις κατηγορίες, ενώ έπειτα από απόφαση του δικαστηρίου αναμένεται να καταθέσει και ο ανήλικος αδερφός του Κωστή.

Σε κάθε περίπτωση, η δίκη της δολοφονίας του Κωστή Πολύζου, του 23χρονου παιδιού που αγαπήθηκε από όλη την Ελλάδα, θα κλείσει στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Καστοριάς, αναζητώντας δικαίωση η ψυχή του άτυχου Κωστή, όπως δήλωσε στο KOZANILIFE.GR, ο επιστήθιος φίλος του.

Το KOZANILIFE.GR θα βρίσκεται από το πρωί στην πόλη της Καστοριάς για να σας μεταφέρει όλα τα νεότερα από τη δίκη.

Α.Ζ. για το KOZANILIFE.GR

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.