Ημέρα αιμοδοσίας από το Φιλοζωικό Σωματείο Κοζάνης ”Αγγίζωο”



aggizooΤο Φιλοζωικό Σωματείο ”Αγγίζωο” σε συνεργασία με τον Σταθμό Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Κοζάνης ”Μαμάτσειο” διοργανώνουν ημέρα αιμοδοσίας την Δευτέρα 28/11 και την Τρίτη 29/11. Όσοι φίλοι/ες θέλουν και μπορούν να δώσουν αίμα παρακαλούνται να προσέλθουν στο σταθμό αιμοδοσίας του Νοσοκομείου από τις 08:00 – 13:30 και από τις 18:00 – 19:30.
Δεν χρειάζεται να περιμένουμε να συμβεί σε εμάς για να δώσουμε εθελοντικά αίμα υπάρχουν πολλοί συνάνθρωποι μας που το έχουν ανάγκη καθημερινά!

”Αγαπητή/ε φίλη/ε
Κάθε μέρα κάποιος άγνωστος συνάνθρωπος σου έχει ανάγκη από αίμα ( ή και παράγωγα αίματος) για να ζήσει και να ζήσει καλά. Το πολυτιμότερο αυτό θεραπευτικό μέσο πρέπει να προσφέρεται από άνθρωπο, τον ΑΙΜΟΔΟΤΗ και για να υπάρχει σε επάρκεια και να είναι καλής ποιότητας πρέπει να προσφέρεται ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ.

Ο καθημερινός αγώνας για την διασφάλιση επάρκειας αίματος για ασφαλή μεταγγίσεις είναι δύσκολος αλλά ωραίος διότι έχει ως αρχή και τέλος τον άνθρωπο. Η συμμέτοχη σου στον αγώνα αυτό είναι απαραίτητη και επιτυγχάνεται με την εθελοντική πρόσφορα αίματος.

Γίνε ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ ΑΙΜΟΔΟΤΗΣ!

Η ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ είναι μια υπέροχη πράξη ανθρωπισμού και ένα θαυμάσιο μέτρο πολιτισμού. Η ανταμοιβή σου ως ΕΘΕΛΟΝΤΗ ΑΙΜΟΔΟΤΗ είναι η ηθική ικανοποίηση για την συνεισφορά σου στην θεραπευτική αντιμετώπιση του άγνωστου συνανθρώπου σου που έχει ανάγκη από αίμα ή/και παράγωγα αίματος για να χαρεί την ζωή. Έλα να προσφέρεις αίμα ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ σε περιμένουμε!
Με εκτίμηση

Από το Σταθμό Αιμοδοσίας

του Γ.Ν. Κοζάνης ”ΜΑΜΑΤΣΕΙΟ”

Ας στηρίξουμε όλοι αυτή την προσπάθεια δίνοντας αίμα, δίνοντας ζωή σε έναν συνάνθρωπο μας!

Με εκτιμηση

Αγγιζωο Φιλοζωικο Σωματειο Κοζανης

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.