Κινηματογραφικό αφιέρωμα στα έργα του Σαίξπηρ στην Κοζάνη



kydtymdjtrshteah5eah5

Στο πλαίσιο του αφιερώματος «60 μέρες Σαίξπηρ» του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κοζάνης θα πραγματοποιηθεί «Κινηματογραφικό αφιέρωμα στα έργα του Σαίξπηρ» στις 4, 5 και 6 Νοέμβριου 2016 σε συνεργασία με την Κινηματογραφική Λέσχη Κοζάνης, η οποία μετρά τριανταπέντε χρόνια συνεχούς παρουσίας με κινηματογραφικά συνέδρια, κινηματογραφικές προβολές, κινηματογραφικά αφιερώματα και άλλες εκδηλώσεις και συνεργασίες.

Οι ταινίες που θα προβληθούν στο Μικρό Θέατρο του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κοζάνης αποτελούν μεταφορές, διασκευές ή είναι εμπνευσμένες από έργα του Σαίξπηρ. Η είσοδος είναι ελεύθερη. Οι θέσεις είναι αριθμημένες. Ώρα έναρξης: 21:00.

Αναλυτικά:

Παρασκευή 04 Νοεμβρίου: «Ερωτευμένος Σαίξπηρ» (1998) Σκην. Τζον Μάμτεν. Με Γκουίνεθ Πάλτροου, Τζόζεφ Φάινς. (Όσκαρ καλύτερης ταινίας και Α’ γυναικείου ρόλου)

Σάββατο 05 Νοεμβρίου: «Ρωμαίος και Ιουλιέτα»(1996) Σκην. Μπαζ Λούρμαν. Με Λεονάρντο Ντι Κάπριο, Κλέρ Ντέινς

Κυριακή 06 Νοεμβρίου: «Ο έμπορος της Βενετίας» (2004) Σκην. Μάικλ Ράντφορν. Με Αλ Πατσίνο, Λιν Κόλινς, Τζέρεμι Αϊρονς, Τζόζεφ Φάινς

Πληροφορίες και κρατήσεις στα τηλέφωνα του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κοζάνης: 24610-24062, 6987991949.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.