Σε ρυθμούς… τζόκερ η Κοζάνη! Αυξημένη κίνηση στα πρακτορεία της πόλης



hrtwhrwthtrwwyywyw665yw465rw

Ιδιαίτερα αυξημένη είναι η κίνηση στα πρακτορεία του ΟΠΑΠ της Κοζάνης, λόγω της μεγάλης κλήρωσης του Τζόκερ, έπειτα από τα 11 συνεχόμενα Τζακ Ποτ που συγκέντρωσαν το αστρονομικό ποσό των 7.000.000 ευρώ!

Το υπέρογκο αυτό ποσό δεν έχει αφήσει κανέναν αδιάφορο όπως μας περιγράφει ο κ. Θωμάς Μακεδόνας, ιδιοκτήτης πρακτορείου ΟΠΑΠ. Σε όλα τα πρακτορεία επικρατεί ένας “παροξυσμός”, λόγω του μεγάλου ποσού που κληρώνεται το βράδυ της Πέμπτης 27 Οκτωβρίου.

Όπως δήλωσε ο ίδιος στο KOZANILIFE.GR, ο κόσμος ελπίζει σε μια τυχερή κλήρωση υπέρ του, τη στιγμή μάλιστα της δύσκολης οικονομικής συγκυρίας που βιώνουν οι Έλληνες.

«Δεν χρειάζεται να δαπανήσει κανείς πολλά χρήματα για να παίξει, άλλωστε είναι καθαρά θέμα τύχης. Ένα δελτίο από 50 λεπτά μέχρι 3 ευρώ για όλες τις στήλες, είναι ένα ποσό που μπορούν όλοι να διαθέσουν. Εύχομαι καλή τύχη σε όλους!»

jerthrwshjtyeujtyeytΤην προηγούμενη Κυριακή δεν υπήρξε τυχερός στην πρώτη κατηγορία 5+1, ενώ βρέθηκε τυχερός στην πεντάδα, αποσπώντας το ποσό των 453.393,91 ευρώ

Αν στη σημερινή κλήρωση δεν υπάρξει τυχερός στην πρώτη κατηγορία, τότε θα υπάρξει το 12ο συνεχόμενο Τζακ Ποτ με το ποσό να αυξάνεται ακόμα περισσότερο.

Το πρακτορείο του κ. Μακεδόνα, όπως μας μετέφερε ο ίδιος, έχει υπάρξει “τυχερό” αρκετές φορές στο πρόσφατο παρελθόν.

Κλείνοντας, να αναφέρουμε πως η νικητήρια στήλη της προηγούμενης κλήρωσης του Τζόκερ ήταν η εξής: 2, 18, 22, 25, 34 με αριθμό Τζόκερ το 17.

Καλή τύχη!

Α.Ζ. για το KOZANILIFE.GR

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Σε ρυθμούς… τζόκερ η Κοζάνη! Αυξημένη κίνηση στα πρακτορεία της πόλης

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.