Διευρυμένη σύσκεψη όλων των Συντονιστικών Επιτροπών Δυτικής Μακεδονίας των Ανεξάρτητων Ελλήνων στην Πτολεμαΐδα



anel_kozanis_banner324Το Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2016, σε διευρυμένη σύσκεψη όλων των Οργανωτικών Επιτροπών Συνεδρίου (Συντονιστικών Επιτροπών) Δυτικής Μακεδονίας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ που πραγματοποιήθηκε στην Πτολεμαΐδα, με θέμα τη μεταφορά στο υπερταμείο του ποσοστού (που ανήκε στο Δημόσιο) της ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ και ΕΥΑΘ, αποφασίστηκαν οι παρακάτω ενέργειες:

Παρουσία αντιπροσωπείας των Συντονιστικών Επιτροπών Γρεβενών, Καστοριάς, Φλώρινας & Κοζάνης στην προσυνεδριακή Συνδιάσκεψη Κεντρικής Μακεδονίας, Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, η οποία πραγματοποιείται την Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2016 στη Θεσσαλονίκη με παρέμβαση, με την οποία θα γίνεται σαφής η απόλυτη αντίθεση μας, στο ψηφισθέν τμήμα του νομοσχεδίου.

Συνάντηση τη Δευτέρα στις 3 Οκτωβρίου του 2016 και ώρα 14:00 με τον Γραμματέα του Κινήματος των ΑΝ.ΕΛ. κ. Ιωάννη Μοίρα και τον Αναπληρωτή Γραμματέα των ΑΝ.ΕΛ. κ. Αθανάσιο Μπέλτσο, στα γραφεία της Συντονιστικής Επιτροπής ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Π.Ε. Κοζάνης , που βρίσκονται στην οδό Ελ. Βενιζέλου 39 στον 1ο όροφο.

Σύνταξη επιστολής με αίτημα συνάντηση των Συντονιστικών Επιτροπών Δυτικής Μακεδονίας με τον Πρόεδρο κ. Παναγιώτη Καμμένο, πριν τη διεξαγωγή του επικείμενου Τακτικού Συνεδρίου .

Εκ νέου συνάντηση της ολομέλειας των Συντονιστικών Επιτροπών Δυτικής Μακεδονίας εντός του Οκτωβρίου προς επανεκτίμηση της στάσης μας.

Επαναβεβαίωση της ισχυρής μας θέλησης για παρουσία και συμμετοχή σε όποια πρωτοβουλία και δράση των φορέων της περιοχής , η οποία κινείται στην κατεύθυνση της προστασίας του δημοσίου συμφέροντος στα κοινωνικά αγαθά της ενέργειας και των νερών.

ΑΠΟ ΤΙΣ Ο.Ε.Σ. ΓΡΕΒΕΝΩΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ & ΚΟΖΑΝΗΣ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.