Συνελήφθη 20χρονος από τη Δυτική Μακεδονία για πορνογραφία ανηλίκων! Εκβίαζε 12χρονη, τον κατήγγειλε η μητέρα της



xeiropedes

Από την Υποδιεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Βορείου Ελλάδας σχηματίστηκε δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας σε βάρος 20χρονου, για τα αδικήματα της πορνογραφίας ανηλίκων μέσω διαδικτύου, των πορνογραφικών αναπαραστάσεων ανηλίκων και προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας, σε βάρος ανήλικης.

Η διερεύνηση της υπόθεσης ξεκίνησε ύστερα από καταγγελία της μητέρας 12χρονης, σύμφωνα με την οποία άγνωστος χρήστης, που συνομιλούσε με την κόρη της σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης, την έπεισε να του αποστείλει γυμνές της φωτογραφίες, προσποιούμενος ότι είναι συνομήλικο της κορίτσι.

Σύμφωνα με τα καταγγελλόμενα ο δράστης δημοσίευσε τις φωτογραφίες στην ίδια ιστοσελίδα, ενώ επιπλέον απειλούσε την ανήλικη με νέα δημοσίευση, προκειμένου να του αποστείλει και άλλες φωτογραφίες.

Τα ανωτέρω καταγγελλόμενα τέθηκαν υπόψη της αρμόδιας Εισαγγελίας και παραγγέλθηκε στη Υποδιεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Βορείου Ελλάδας, η διενέργεια Προκαταρκτικής Εξέτασης.

Στο πλαίσιο αυτό διενεργήθηκε ενδελεχής και εμπεριστατωμένη αστυνομική έρευνα των ψηφιακών στοιχείων – δεδομένων από την οποία ταυτοποιήθηκαν γεωγραφικά τα ηλεκτρονικά ίχνη στην οικία του 20χρονου σε περιοχή της Δυτικής Μακεδονίας.

Πηγή: thestival.gr

2 σχόλια στο άρθρο “Συνελήφθη 20χρονος από τη Δυτική Μακεδονία για πορνογραφία ανηλίκων! Εκβίαζε 12χρονη, τον κατήγγειλε η μητέρα της

  1. ΑΠΟ ΠΟΥ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΥΠΟΣ;;;;ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΛΕΜΕ ΚΙ ΑΥΤΟ!!Η ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΑ ,ΟΥΤΕ ΚΑΤΑΓΩΓΗ..ΑΓΑΠΗΤΗ ΕΛΣΑ Μ….

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.