Καθημερινά συλλήψεις για ναρκωτικά στην Κοζάνη! Άλλες δύο περιπτώσεις νεαρών την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου



xeiropedesΣυνελήφθη 23χρονος για κατοχή ναρκωτικών ουσιών στη Κοζάνη

Συνελήφθη χθες (30-09-2016) το βράδυ στη Κοζάνη, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κοζάνης 23χρονος ημεδαπός για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, πραγματοποιήθηκε νομότυπη έρευνα στην οικία του στη Κοζάνη, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης και ένα γυάλινο βάζο με υπολείμματα κάνναβης.

Προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κοζάνης, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

Συνελήφθη 27χρονος για κατοχή ναρκωτικών ουσιών στην Κοζάνη

Συνελήφθη χθες (30-09-2016) το βράδυ στην Κοζάνη, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κοζάνης 27χρονος ημεδαπός, διότι σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε βρέθηκε στην κατοχή του μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, η οποία και κατασχέθηκε.

Προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κοζάνης, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Καθημερινά συλλήψεις για ναρκωτικά στην Κοζάνη! Άλλες δύο περιπτώσεις νεαρών την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.