«Βγάλε τον σκύλο σου από την ντουλάπα!»: Άλλο ένα σεμινάριο εκπαίδευσης σκύλων στην Κοζάνη από τον Κυναθλητικό Όμιλο White Ghosts



14468410_1542227482469928_3235808403995463194_o

Ο Κυναθλητικός Όμιλος WHITE GHOSTS dog sports club στην Κοζάνη, στα πλαίσια ανάπτυξης της Κυνοφιλίας και του Κυναθλητισμού διοργανώνει μονοήμερο σεμινάριο εκπαίδευσης σκύλων με θέμα BOOST YOUR DOG .

Σκοπός του σεμιναρίου είναι :
“Να βγάλουμε τον σκύλο μας από την ντουλάπα ” .

Πολύ κόσμος έχει σκύλο και έχει ξεχάσει ότι υπάρχει για διάφορους λόγους που θα αναπτυχθούν και με διάφορες τεχνικές θα ενεργοποιήσουμε πάλι τον σκύλο μας και θα δούμε τις δυνατότητες που μπορεί ποτέ να μην έχουν εμφανιστεί λόγο λάθος εκπαίδευσης ή ρουτίνας.

Επίσης θα δείξουμε τεχνικές ενδηνάμωσης των τάσεων για εκπαιδευμένα σκυλιά με στόχο την αναβάθμιση της εκπαίδευσης.

Ο τελικός σκοπός είναι να αναπτύξουμε τη σωματική και ψυχική υγεία του σκύλου μας και να ενεργοποιήσουμε τις ικανότητες του έιτε για σπόρ , είτε για οποιαδήποτε εργασία ακόμα για παρέα και διίουργική ψυχαγωγία και να ωφεληθούμε από αυτόν.

Θα διδαχτούν τεχνικές ενεργοποίησης τάσεων του σκύλου,θέματα διατροφής για τόνωση του σκύλου και τεχνικές καλωπισμού του σκύλου μας και πως ωφελούν στην σωματική και ψυχική υγεία του σκύλου.

29 Οκτωβρίου 2016
Ώρα έναρξης σεμιναρίου 09:00
Με κόστος συμμετοχής 20 Ευρώ

Πληροφορίες στο τηλέφωνο 6947860100 www.whiteghosts.gr/επικοινωνία email: info@whiteghosts.gr

Θα δοθούν βεβαιώσεις συμμετοχής.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.