Κοζάνη: Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από την παρουσίαση των αποτελεσμάτων της ομάδας φοιτητών Tyφoon MotoRacing στον παγκόσμιο διαγωνισμό της Ισπανίας



kygcdkytdkdtjytdjydjytdjytyjk7

Στο κατάμεστο από φοιτητές φουαγιέ του Τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας 24 Οκτωβρίου εκδήλωση παρουσίασης των αποτελεσμάτων αναφορικά με τη συμμετοχή της ομάδας του Πανεπιστημίου Tyφoon MotoRacing στον Παγκόσμιο Διαγωνισμό MotoStudent 2016, όπου από 38 συνολικά συμμετοχές Πανεπιστημίων, κατάφερε να κατακτήσει την 9η θέση.

Η παρουσίαση πραγματοποιήθηκε από την ομάδα των φοιτητών που σχεδίασε και κατασκεύασε το πρώτο αγωνιστικό δίκυκλο 250cc (κυβικών) τύπου Moto GP-3 στην Ελλάδα και έλαβε για πρώτη φορά μέρος σε ένα διαγωνισμό όπου συμμετείχαν 38 πανεπιστήμια από 15 χώρες, που ήδη πρωταγωνιστούν εδώ και πολλά χρόνια όχι μόνο στους αγώνες αλλά και στην κατασκευή αγωνιστικών μηχανών.

Δείτε το βίντεο και φωτογραφίες του KOZANILIFE.GR από την εκδήλωση:

Α.Ζ. για το KOZANILIFE.GR

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.