Καταστήματα Bakery – Patisserie deux K στην Κοζάνη – Κατερίνα Κορκά



«Παραδοσιακό ψωμί με τη συνταγή ενός αιώνα»!

Bakery Patisserie deux Κk, με επιμονή στην ποιότητα…

vra_7192

Βρισκόμαστε κοντά σας από το 1909! Η ιστορία του ψωμιού των καταστημάτων της Κατερίνας Κορκά, ξεκίνησε από τη γιαγιά την «Κατερνούλα», μια ιστορία που περνάει στην 3η γενιά σήμερα και βρίσκεται στο τραπέζι μας.

Μια σχέση εμπιστοσύνης που ζυμώθηκε μέσα από τον χρόνο, ένας αιώνας δυνατής και αδιάλειπτης σχέσης η οποία πέρασε μέσα από την πιο ιερή καθημερινή μας ανάγκη, με αγάπη και σεβασμό στον πελάτη.

Η δική σας ανάγκη είναι δική μας προτεραιότητα, με τέσσερα καταστήματα πλήρως ανανεωμένα βρισκόμαστε κοντά σας στις 4 γωνιές της πόλης.

Το κατάστημα της Βερμίου, λειτουργεί σε έναν ζεστό και φιλόξενο χώρο, όπου μπορείτε να απολαύσετε το αγαπημένο σας ρόφημα μέσα από μία μεγάλη ποικιλία ροφημάτων.

Το ψωμί είναι το νούμερο ένα αγαθό που καταναλώνουμε καθημερινά, ο πιο ισχυρός σύντροφος της διατροφής μας.

Στα deux Kk, θα βρείτε αμέτρητα είδη ψωμιού, γλυκισμάτων, τσουρέκια, χωριάτικες πίτες, σφολιατοειδή, βουτήματα, γλυκά, τούρτες, κέικ, κεράσματα, νηστίσιμα.

Η υψηλή ποιότητα των πρώτων υλών μας, καθώς και οι αυστηροί κανόνες υγιεινής και ασφάλειας είναι η βασική προτεραιότητά μας.

Άριστη επιλογή πρώτων υλών, παραγωγή ποιοτικών προϊόντων καθημερινής διατροφικής αξίας
Η μεγαλύτερη ποικιλία πρωινού χειροποίητης παραγωγής
Μεγάλη ποικιλία σε ειδικά ψωμιά και αρτοποιήματα, χαμηλού γλυκεμικού δείκτη, Ω3 λιπαρών οξέων, χωρίς αλάτι, γερμανικών ποικιλιών, κα.

Για να φτάνει το τραπέζι σας το πιο υγιεινό και πολύτιμο αγαθό της διατροφής μας, με τη σωστή αρτοποίηση και κυρίως, με την εγγύηση των σωστών υλικών από τις μεγαλύτερες και επώνυμες εταιρείες προμηθευτών μας.

Σε ένα περιβάλλον εργασίας σύγχρονο, που ενθαρρύνει τη διαρκή βελτίωση και εξέλιξη του ανθρώπινου δυναμικού μας όπου ο πελάτης βλέπει την παραγωγική διαδικασία.

Στα deux Kk, μπορείτε να εμπιστευθείτε την όποια εκδήλωση σας, βρισκόμαστε κοντά σας έναν αιώνα για να κάνουμε τη ζωή σας πιο εύκολη και κυρίως πιο νόστιμη!

Αναλαμβάνουμε:
Γιορτές
Βαπτίσεις
Γενέθλια
Μνημόσυνα

history4657846786478

deux Kk – Κατερίνα Κορκά
1) Βερμίου 22 | Τηλ: 2461032600 | Κοζάνη
2) Παύλου Μελά 2 | Τηλ: 2461033160 | Κοζάνη
3) Αιόλου 1 | Τηλ: 2461021301 | Κοζάνη
4) Μακρυγιάννη 2 | Τηλ: 2461049900 | Κοζάνη

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.