Δυτική Μακεδονία: Προχωρά η κατασκευή του εργοστασίου διαχείρισης απορριμμάτων



diadima-diaxeirisi-aporimaton

«Ισχύει απολύτως το χρονοδιάγραμμα για την κατασκευή του εργοστασίου μηχανικής ανακύκλωσης και βιολογικής επεξεργασίας για την διαχείριση των απορριμμάτων στην Δυτική Μακεδονία και δεν τίθεται κανένα θέμα καθυστερήσεων ή χρηματοδοτικών προβλημάτων», δήλωσε κατηγορηματικά στην ΕΡΤ Κοζάνης, ο Γενικός Διευθυντής της ΔΙ.Α.ΔΥ.ΜΑ Δημοσθένης Μαυρίδης, αναφερόμενος στο σταμάτημα των εργασιών, σε ένα από τα κτίρια που κατασκευάζονται στο χώρο του εργοταξίου.

Ο Γενικός Διευθυντής της Διαχείρισης Απορριμμάτων Δυτικής Μακεδονίας (ΔΙ.Α.ΔΥ.ΜΑ Α.Ε), αποσαφήνισε ότι «πρόκειται για τεχνικής φύσεως ζήτημα, σε ένα μόνο από τα κτίρια που κατασκευάζονται στο εργοτάξιο, όπου μετά τις σχετικές παρεμβάσεις ,τις αμέσως επόμενες ημέρες αναμένεται να ξεκινήσουν και πάλι οι εργασίες».

Ο κ. Μαυρίδης ανέφερε ότι «στο πλαίσιο της σύμπραξης δημόσιου και ιδιωτικού τομέα και της σχετικής σύμβασης που έχει υπογραφεί , προχωρά κανονικά η κατασκευή του εργοστασίου διαχείρισης των απορριμμάτων στην περιοχή», κάτι που σημαίνει ότι τον Φεβρουάριο του 2017 αναμένεται να τεθεί σε δοκιμαστική λειτουργία, προκειμένου στις 30 Ιουνίου του 2017, να μπει σε πλήρη λειτουργία.

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ- ΣΥΝΤΑΞΗ-Αντώνης Μαυρίδης

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.