Κοζάνη: Πραγματοποιήθηκε επιμορφωτική ημερίδα για τους εκπαιδευτικούς που υπηρετούν στα ΕΠΑΛ



wry56jrasyjarjtyrsajytrswytr

Η ΔΔΕ Κοζάνης με τις υπεύθυνες των Συμβουλευτικών Σταθμών Νέων Κοζάνης και Φλώρινας, Βλαχάβα Ευανθία και Μπαφίτη Άννα αντίστοιχα, πραγματοποίησε στις 7-10-2016 στο 1Ο ΕΠΑΛ ΚΟΖΑΝΗΣ, ώρα 12-14.30, επιμορφωτική ημερίδα για τους εκπαιδευτικούς που υπηρετούν στα ΕΠΑΛ με θέμα: «ΑΞΙΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΩΝ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΩΝ ΣΤΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ».

Η επιμόρφωση αφορούσε στις αλλαγές στην Επαγγελματική Εκπαίδευση, που εφαρμόζονται την τρέχουσα σχολική χρονιά, και οι εκπαιδευτικοί ενημερώθηκαν από τη Δ/ντρια Δ/θμιας Εκπ/σης Κοζάνης Δρ Βόντσα Βασιλική, για τα αντίστοιχα διοικητικά θέματα. Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε θεωρητικό σεμινάριο για τη διαχείριση κρίσεων στη σχολική κοινότητα και την ενεργοποίηση των μαθητών για την επίλυσή τους. Ακολούθησε βιωματικό σεμινάριο με τους εκπαιδευτικούς σχετικά με την εκπαίδευση μαθητών που θα αναλάβουν το ρόλο του διαμεσολαβητή.

Το θεωρητικό μοντέλο και την προσομοίωση παρουσίασαν η κ. Βλαχάβα Ευανθία, Υπεύθυνη ΣΣΝ Κοζάνης, και η κ. Μπαφίτη Άννα, Υπεύθυνη ΣΣΝ Φλώρινας.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.