Πραγματοποιήθηκε Γενική Συνέλευση της Δημοτικής Κίνησης «Κοζάνη Τόπος Να Ζεις» – Δείτε βίντεο και φωτογραφίες



Την τακτική της εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση πραγματοποίησε η Δημοτική Κίνηση «Κοζάνη Τόπος να ζεις» το απόγευμα της Κυριακής 9 Οκτωβρίου στο Εργατικό Κέντρο της Κοζάνης.

Στη συνέλευση συμμετείχαν μέλη και φίλοι της Δημοτικής Κίνησης με θέματα συζήτησης τον Οικονομικό απολογισμό και τον απολογισμό των δράσεων της απερχόμενης Συντονιστικής Επιτροπής, τους στόχους και τον προσανατολισμό της Δημοτικής Κίνησης αλλά και την εκλογή νέας Συντονιστικής επιτροπής.

Η διαδικασία ξεκίνησε με τον απολογισμό δράσεων και τον οικονομικό απολογισμό της απερχόμενης συντονιστικής επιτροπής οι οποίοι και εγκρίθηκαν από το σώμα της Γενικής Συνέλευσης.

Ακολούθησαν τοποθετήσεις και συζήτηση σχετικά με τον προσανατολισμό και τους στόχους της Δημοτικής Κίνησης για την επόμενη περίοδο αλλά και τον ρόλο που αυτή μπορεί να παίξει στα δρώμενα του Δήμου Κοζάνης. Για μια ακόμη φορά διαπιστώθηκε η ανοιχτή και δημοκρατική λειτουργία  της Δημοτικής Κίνησης αλλά και η πεποίθηση όλων ότι πρέπει να συνεχίσει την πορεία της ως μία ανοιχτή, αυτόνομη, ανεξάρτητη και πολυσυλλεκτική πολιτική συλλογικότητα με υποχρέωση να αρθρώνει πολιτικό λόγο, να τοποθετείται και να δρα για κάθε μείζον θέμα που αφορά τους πολίτες του Δήμου Κοζάνης.

Η Γενική Συνέλευση ολοκληρώθηκε με την εκλογή της νέας  συντονιστικής επιτροπής από τα μέλη της Δημοτικής Κίνησης η οποία είναι (με αλφαβητική σειρά):
1. ΕΥΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
2. ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΣΑΚΗΣ
3. ΚΑΨΑ ΕΥΓΕΝΙΑ
4. ΚΟΥΖΙΑΚΗΣ ΧΑΡΗΣ
5. ΛΟΤΣΙΟΣ ΣΑΚΗΣ
6. ΜΟΣΧΟΓΛΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ
7. ΜΠΟΥΓΙΟΤΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
8. ΜΥΛΩΝΑ ΛΙΤΣΑ
9. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΛΙΤΣΑ
10. ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΚΩΣΤΑΣ
11. ΣΙΔΕΡΗΣ ΣΠΥΡΟΣ
12. ΣΙΣΜΑΝΙΔΗΣ ΧΑΡΗΣ
13. ΤΑΣΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗ

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες του KOZANILIFE.GR από τη συνέλευση:

3adergertd

4aerger

5sftghrtfg

1shyjsryhjrt

2aertgheart

Ν.Α. για το KOZANILIFE.GR

2 σχόλια στο άρθρο “Πραγματοποιήθηκε Γενική Συνέλευση της Δημοτικής Κίνησης «Κοζάνη Τόπος Να Ζεις» – Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

  1. ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΖΑΤΕ ΝΑ ΚΑΝΟΝΙΣΕΤΕ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΓΙΑ VOLLEYBALL , HANDBALL….Κ.Λ.Π ΕΓΚΑΙΡΩΣ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΤΣΟΥΡΕΚΙΑ;;;;ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ….ΚΟΝΤΕΥΟΥΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥΝΤΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΓΟΝΕΙΣ!!!!ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ….

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.