Με λαμπρότητα ο εορτασμός της Ελληνικής Αστυνομίας στην Κοζάνη – Δείτε φωτογραφίες



Το πρωί της Πέμπτης 20 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε ο φετινός εορτασμός της «Ημέρας της Ελληνικής Αστυνομίας» και του Προστάτη του Σώματος, Μεγαλομάρτυρα Αγίου Αρτεμίου στην πόλη της Κοζάνης.

Στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου Κοζάνης τελέστηκε Θεία Λειτουργία ενώ με το πέρας της Δοξολογίας αναγνώστηκε η Ημερήσια Διαταγή του κ. Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας.

Στην εκδήλωση παρέστησαν, ο Δήμαρχος Κοζάνης, ο Διοικητής της 9ης Ταξιαρχίας Πεζικού, ο Γενικός Γραμματέας της Ένωσης Αξιωματικών Δυτικής Μακεδονίας, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Κοζάνης, οι Πρόεδροι των συνταξιούχων Αστυνομικών, ανώτεροι Αξιωματικοί των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, απόστρατοι αστυνομικοί, εκπρόσωποι του επιστημονικού, επιχειρηματικού και δημοσιογραφικού χώρου, της κοινωνικοπολιτικής ζωής της τοπικής κοινωνίας, καθώς και πολίτες της περιοχής.

Δείτε τις φωτογραφίες του Δημήτρη Στραβού:

1sftydsxgtjhydgtjy

2sdhsfhfrgthjf

3adergaerger

4dergardegder

Ν.Α. για το KOZANILIFE.GR

2 σχόλια στο άρθρο “Με λαμπρότητα ο εορτασμός της Ελληνικής Αστυνομίας στην Κοζάνη – Δείτε φωτογραφίες

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.