Σε εξώσεις ενοικιαστών με χρέη προχωρά ο Δήμος Κοζάνης



kozani_steno_agora

Σε εξώσεις και αγωγές προς τους ενοικιαστές, με μακροχρόνια χρέη, προχώρα ο Δήμος Κοζάνης σύμφωνα και ομόφωνη απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής. Οι οφειλές που αγγίζουν το 1 εκατομμύριο ευρώ από τους ενοικιαστές δημοτικών κτιρίων, είναι δεκαετιών και παρ όλες τις προσπάθειες είσπραξης καθώς και διευκολύνσεων από την Δημοτική Αρχή δεν κατέστη δυνατή η είσπραξη των ενοικίων. «Ο Δήμος Κοζάνης θα κινηθεί πλέον δικαστικά για την είσπραξη των οφειλομένων, για την προάσπιση των συμφερόντων του» τόνισε χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος Κοζάνης υπογραμμίζοντας ότι οι προσπάθειες για την αποπληρωμή οι ρυθμίσεων έπεσαν στο κενό, με αποτέλεσμα να υπάρχει σοβαρή επίπτωση στα οικονομικά του Δήμου αλλά να δημιουργούνται συνθήκες αθέμιτου ανταγωνισμού.

«Η πληρωμή των υποχρεώσεων προς τον δήμο είναι ανάγκη» δήλωσε από την πλευρά του ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δημοτικού Συμβουλίου Κοζάνης Λάζαρος Μαλούτας, σε ότι αφορά στην απόφαση της οικονομικής επιτροπής να προχωρήσει σε αγωγές και εξώσεις στους μη συνεπείς ενοικιαστές του Δήμου.

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ:Σύνταξη- Δέσποινα Αμαραντίδου

8 σχόλια στο άρθρο “Σε εξώσεις ενοικιαστών με χρέη προχωρά ο Δήμος Κοζάνης

  1. ΜΕ ΣΥΓΧΩΡΕΙΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΕΝΟΙΚΙΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΟΙΚΙΟ!!ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΤΑΒΑΤΖΙΛΙΚΙ!!ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΦΑΚΕΛΑΚΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΟΥΝΤΑΙ!!!!

    1. ΦΠΑ, ΤΕΒΕ, ΙΚΑ, φόροι, κτλ, τι είναι;;; Ο Δήμος είναι ο πρώτος που πρέπει να στηρίξει τις επιχειρήσεις του, απτη στιγμή που δεν το κάνει το κράτος! Αντ’αυτού, προχωρά σε εξώσεις…

  2. ΟΠΩΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΙΚΑ , ΤΕΒΕ , ΕΝΦΙΑ , ,ΕΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΔΕΚΟ ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΟΙΚΙΟ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΑΝ ΤΟ ΑΚΙΝΗΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ Η ΑΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΙΔΙΩΤΗ ….ΔΗΛΑΔΗ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΤΑ ΕΝΟΙΚΙΑ ΔΕΝ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ;;;;ΑΝ ΝΟΙΚΙΑΖΑΝΕ ΑΠΟ ΙΔΙΩΤΗ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝΕ ΣΤΗΡΙΞΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΩΤΗ;;ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ , ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΑΝΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΩΤΗΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ ΕΞΩΣΗ ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΤΕΡΑ!!!!

    1. Πως φαίνεται ότι είσαι του δημοσίου! Όταν θα ασχοληθείς με το ελεύθερο επάγγελμα, τότε έλα πες μου τις θεωρίες σου! Προς το παρόν, κρίνε μόνο τις μειώσεις των μισθών μας και άσε εμάς να λέμε για τα ενοίκια του Δήμου!

  3. ΣΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ….ΠΛΗΡΩΝΩ ΤΕΒΕ , ΙΚΑ , ΕΦΟΡΙΑ , ΕΜΦΙΑ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΟΙΚΙΟ!!ΠΡΕΠΕΙ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ …ΑΝ ΔΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΕΝΟΙΚΙΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΝΟΙΚΙΑΖΟΥΜΕ ΜΑΓΑΖΙ ΑΠΟ ΙΔΙΩΤΗ ….ΤΟ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ!!!!!!

  4. Μη μαλωνεται αναμεταξύ σας επιτελους! Αυτή είναι η επιτυχια του συστηματος, να τα βαζει ο κοσμος μεταξυ τους, οι ιδιωτικοι με τους δημοσιους και παει λεγοντας. Και έτσι, ποτέ δε τα βαζει με το συστημα! Πατα θα φταιει ο αλλος και οχι το συστημα

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.