Εκπαίδευση νέων εθελοντών από τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό στην Κοζάνη



erithros_staurosΟ Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός στα πλαίσια της πολύχρονης εκπαιδευτικής και ανθρωπιστικής του δραστηριότητας σας δίνει για μια ακόμη φορά την ευκαιρία να ενεργοποιήσετε την εθελοντική σας διάθεση και να καταστείτε πολύτιμος συνεργάτης υγείας χρήσιμος στην κοινωνία, στην οικογένεια και στη γειτονιά σας.

Το Περιφερειακό Τμήμα ΕΕΣ Κοζάνης προετοιμάζει και για φέτος την εκπαίδευση νέας τάξεως εθελοντών νοσηλευτικής προκειμένου να εφοδιαστούν με έγκυρες γνώσεις και δεξιότητες όσοι άνδρες και γυναίκες το επιθυμούν. Η εκπαίδευση παρέχεται ΔΩΡΕΑΝ και περιλαμβάνει μαθήματα Νοσηλευτικής (θεωρητικά και πρακτικά), Πρώτων Βοηθειών, Ανατομίας-Φυσιολογίας, Παθολογίας, Χειρουργικής και Διαιτητικής. Προϋποθέσεις φοίτησης:

Απολυτήριο Λυκείου
Ηλικία από 18 έως 65 ετών
Διάθεση εθελοντικής προσφοράς
Γίνονται δεκτά άτομα και των δύο φύλων.
Εγγραφές έως 10 Νοεμβρίου.

Πληροφορίες – δηλώσεις συμμετοχής στο Τμήμα του Ερυθρού Σταυρού Κοζάνης, Χαρ. Μεγδάνη & Διογένους 1. Τηλέφωνο 2461025219 & E-mail: ees.kozanis@gmail.com.

To Δ.Σ. του Τμήματος του ΕΕΣ Κοζάνης

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.