Εκπαίδευση καταρρίχησης της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης Κοζάνης στην υψηλή γέφυρα Πολυφύτου – Δείτε φωτογραφίες



Στο πλαίσιο της δωρεάν σχολής αυτοπροστασίας και αντιμετώπισης εκτάκτων αναγκών 2016 της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης του Παραρτήματος Νομού Κοζάνης, πραγματοποιήθηκε σήμερα Σάββατο, στην υψηλή γέφυρα Νεράιδας, εκπαίδευση σε τεχνικές καταρρίχησης (RAPPEL).

Οι εκπαιδευόμενοι έμαθαν να ασφαλίζονται και να κατεβαίνουν με ασφάλεια από ύψος.

Δείτε τις φωτογραφίες:

1sdhgtjmdgthjkdhgt

2sfdrthsrftg

3srthsrt

4srtgyjhsrftgy

5arsthsrt

6arthsrdft

Για το Παράρτημα Ν. Κοζάνης της Ε.Ο.Δ.
Γεωργαντζιά Δήμητρα

4 σχόλια στο άρθρο “Εκπαίδευση καταρρίχησης της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης Κοζάνης στην υψηλή γέφυρα Πολυφύτου – Δείτε φωτογραφίες

  1. Υψηλή γέφυρα Σέρβίων, ούτε νεράιδας ούτε πολυφύτου, να το χωνέψετε και αν δεν σας αρέσει κοιτάξτε τις ταμπέλες τι γράφουνε !!!

  2. Φίλε Νίκο σου έκλεψε κανείς την γέφυρα?? Γενικά από που και ως που σε αυτήν την χώρα χωρίζουμε τα δημόσια έργα!! Η γέφυρα είναι δικιά μας, ο δρόμος είναι δικός σας, τα χαντάκια είναι δικά μας!!! Αράξτε λίγο όλοι επιτέλους σε λίγο θα έρθει κανείς και με τίτλο ιδιοκτησίας για το γεφύρι της Άρτας ή για κανά δέλτα ποταμού!! Γκρινιάζουν οι δήμαρχοι να φαίνετε στον κόσμο ότι κάτι κάνουν και απο πίσω γκρινιάζουν και οι άλλοι!! Εν τέλει ούτε των Σερβίων είναι ούτε της Κοζάνης ούτε της νεράιδας ή θα την πεις γέφυρα λίμνης Πολυφύτου αφού περνά πάνω από την τεχνιτή λίμνη ή αλλιώς αν θες υψηλή γέφυρα Σερβίων-Νεράιδας…

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.